Переклад пагонів

У такому величезному місті як Москва, явно не одна тисяч годин. Але всі вони повинні передаватися в зимовий час!
Повідомляємо ottenki-serogo блогер про цей непростий захід
17 фотографії

Я не змогла знайти правильний будинок. В'ячеслав Семенов, голова служби часу, супроводжує мене в приміщення, де персонал буде збуджена. Вони говорять про безпеку, формування екіпажів і, нарешті, видаються маршрути.

03 мар

Перегляди

04 мар

05 мар

06 мар

Я оберіть команду в найкрасивішому автомобілі, вона йде в центр.
Тверська, 13. Стоп під годинником. П'ять хвилин до трьох, чекаючи чогось, куріння на тротуарі.

Припустимо, водій другого автомобіля стартує гойдалка і вказуючи. Заголовок. Велика рука годинника проходить вперед на швидкості швидше, ніж нормальна друга рука. Підставка здивована, як нічого незвичайного, кожен з нас так перекладається годинник, скручуючи кнопку на боці, але щоб побачити це на вулиці я не мав. Після того, як одинадцять лапсів, годинник почав показувати зимовий час.

р.

«Цей процес займає до семи хвилин» Віктор, ремонтник, каже мені. Я зателефоную вам і розкажіть вам все добре.
Скільки годин в Москві?
Я не пам'ятаю.
до Що це таке?
до Ні, нормальний.
Чому ми не робимо нічого?
- Просто в разі.
до А міський зал не має нічого спільного з ним?
Я не знаю, я хочу приїхати сюди, я до.
Ми очікуємо трохи довше і отримаємо нову адресу: Сренівський бульвар.

годинник не міг перевести себе. Процес ремонту знаходиться поруч. Спочатку необхідно відкрити і вимкнути електрику. Потім покладіть руки на 12. Потім, з'єднуючись з спеціальним пристроєм, скидайте програму і заповніть нову. Коли виявилося, годинник працює в потрібний час, а потім йде звичний курс.

11.

Наступний електронний механізм, за нашим прибуттям, вже продемонстрував правильний час.
до Не передається, а потім змінив свої думки.
до Як дізнатися?
Так інспектор їде по місту всю ніч і повідомляє прямо.
Що ви робите на нормальних днів?
- Ремонт.
- Чи розбиваємо так багато?
Під час дня годинник працює на батареях, а вночі мережа освітлення перезаряджається, тому ці батареї найслабші точку, особливо взимку.

Нова Арбат, 2.
На місці ремонту не вдалося, всередині механізму запах горіння. Натюрморт на 12 - всі несправні годинники повинні стояти в цьому положенні.
Чому другий автомобіль з нами, коли немає запасних частин?
до Це екранивер. Ми працюємо над тим, як ми працюємо над тим, хто хоче. Це її робота.

14.

Нова Арбат, 7.
Вже знайомі мені дії: підйом, відкривати, відключати, вигнати...

Ведуться кав’ярні, а також роумінги, розводять до нас. Займаючись, раптом починає посміхатися, нудьгувати на місці і, розуміючи, що це час, щоб пояснити свою поведінку, говорить:
Я думав автомобілевоз.

Після навчання, що буде детур “за сектором” у віддалених зонах, бажаю удачі, я кажу добра.

Москва повільно прокидається.

3610Р. 4200Р.

Джерело: