Переклад пагонів

У такому величезному місті як Москва, явно не одна тисяч годин. Але всі вони повинні передаватися в зимовий час!
Повідомляємо ottenki-serogo блогер про цей непростий захід
17 фотографії

Переклад пагонів

Я не змогла знайти правильний будинок. В'ячеслав Семенов, голова служби часу, супроводжує мене в приміщення, де персонал буде збуджена. Вони говорять про безпеку, формування екіпажів і, нарешті, видаються маршрути.

Переклад пагонів

03 мар

Переклад пагонів Перегляди

04 мар

Переклад пагонів

05 мар

Переклад пагонів

06 мар

Переклад пагонів

Я оберіть команду в найкрасивішому автомобілі, вона йде в центр.
Тверська, 13. Стоп під годинником. П'ять хвилин до трьох, чекаючи чогось, куріння на тротуарі.

Переклад пагонів

Припустимо, водій другого автомобіля стартує гойдалка і вказуючи. Заголовок. Велика рука годинника проходить вперед на швидкості швидше, ніж нормальна друга рука. Підставка здивована, як нічого незвичайного, кожен з нас так перекладається годинник, скручуючи кнопку на боці, але щоб побачити це на вулиці я не мав. Після того, як одинадцять лапсів, годинник почав показувати зимовий час.

Переклад пагонів р.

«Цей процес займає до семи хвилин» Віктор, ремонтник, каже мені. Я зателефоную вам і розкажіть вам все добре.
Скільки годин в Москві?
Я не пам'ятаю.
до Що це таке?
до Ні, нормальний.
Чому ми не робимо нічого?
- Просто в разі.
до А міський зал не має нічого спільного з ним?
Я не знаю, я хочу приїхати сюди, я до.
Ми очікуємо трохи довше і отримаємо нову адресу: Сренівський бульвар.

Переклад пагонів

годинник не міг перевести себе. Процес ремонту знаходиться поруч. Спочатку необхідно відкрити і вимкнути електрику. Потім покладіть руки на 12. Потім, з'єднуючись з спеціальним пристроєм, скидайте програму і заповніть нову. Коли виявилося, годинник працює в потрібний час, а потім йде звичний курс.

Переклад пагонів

11.

Переклад пагонів

Наступний електронний механізм, за нашим прибуттям, вже продемонстрував правильний час.
до Не передається, а потім змінив свої думки.
до Як дізнатися?
Так інспектор їде по місту всю ніч і повідомляє прямо.
Що ви робите на нормальних днів?
- Ремонт.
- Чи розбиваємо так багато?
Під час дня годинник працює на батареях, а вночі мережа освітлення перезаряджається, тому ці батареї найслабші точку, особливо взимку.

Переклад пагонів

Нова Арбат, 2.
На місці ремонту не вдалося, всередині механізму запах горіння. Натюрморт на 12 - всі несправні годинники повинні стояти в цьому положенні.
Чому другий автомобіль з нами, коли немає запасних частин?
до Це екранивер. Ми працюємо над тим, як ми працюємо над тим, хто хоче. Це її робота.

Переклад пагонів

14.

Переклад пагонів

Нова Арбат, 7.
Вже знайомі мені дії: підйом, відкривати, відключати, вигнати...

Переклад пагонів

Ведуться кав’ярні, а також роумінги, розводять до нас. Займаючись, раптом починає посміхатися, нудьгувати на місці і, розуміючи, що це час, щоб пояснити свою поведінку, говорить:
Я думав автомобілевоз.

Переклад пагонів

Після навчання, що буде детур “за сектором” у віддалених зонах, бажаю удачі, я кажу добра.

Москва повільно прокидається.

3610Р. 4200Р.

Джерело: