Донори Jarmarka

«Ми не потрібні гроші в нашому магазині, нам потрібні книги. Меззанін, коробки та котеджі заповнюються книгами та журналами вже читають, і це шляхетичне відкинути? Бажаєте читати щось нове, але полки вже сповнені книг? Приходьте до нашого магазину. Принесіть свої книги, журнали, CD та інші. Це просто! – приурочено оголошення в профільній спільноті.
«Так, в моїй в’їзді кожен другий день є такий ярмарок на столі на виході», - я думав, але все ж вирішив відвідати захід, що відбувся в кафе на Різдво.
Написання у щоденному відтінку сірого автора 20 фото з цієї події

Я думаю, що я був першим. охоронець на в'їзді навіть не знає про захід і відправив мене до приймальника на другому поверсі. Коли це сталося.

02 мар

Помітно просити відвідувачів кав’ярню переїхати на інші місця, перемістити столи і почали викладати книги. Виявилося, що інші люди сидять тут, з причини, а також мене, чекали на початок. З'явилися пакети, сумки та навіть старі валізи з книгами.

145743

Все, що поспішає дивитися на жовті видання, і я зберіг мислення: «Чи потрібна людина? й

Після того, як такі Дума повинні пройти 20 кілограмів відпрацьованого паперу, отримати штампи та обмінювати їх на книгу.

268210

Всі нові люди прийшли з повними коробками і навіть мішками, викладені на столах, і книги не були особливо додані. Вони були ще меншими!

І кожен з них сказав: «Нехай це щось нове. й

08 мар

Більше і більше томів проводилися в руках або кладуть в сторону.

р.

10 хв

11.

І читати, читати, читати...

Хтось приніс м'які іграшки. За десять хвилин не лежав. Я пам'ятав свої домашні депозити цього доброго. Чому я не знаю, щоб прийняти їх тут?

р.

14.

15.00 р.

16 мар

Р

17.00 р.

18 років

Про те, що ці дівчата намагалися упакувати в пакетах.

р.

Це палі. На моє питання: «Чи ти?», вони відповів: «Що ти?» Це класичний!

Джерело: