Хто пам'ятає, що? (Частина 3)

Це третя і остаточна частина огляду ігор, які школа не розуміє. . . ?

В останні два теми я описав 3D дію, Гонки, AviaSim, Стратегії, Аркади. У цій частині я хочу згадати ігри жанрів RPG, Quest, SpaceSim.
У кожному розділі я даю 3 ігри. Якщо гра тут не входить, що на вашій увазі варто звернути увагу, будь ласка, поставте пару екранів, короткий опис і, якщо це можливо, посилання на завантаження.

Ось ми йдемо. (16 принтів)

Р
Я вірю чесно в той час, жанр РПГ був далеко від мене, і я не можу їх описувати. Але я думаю, що ігри нижче були лідерами.

Муга і магія 3 (1991)

Завантажити Might & Magic 3

02 мар
Ландшафти Лоре: Трон Хаос (1993)

03 мар

Ландшафти Лоре: Трон Хаос 04
Зелена (1990)
Вважно визнаний одним з найскладніших RPG в історії. Тільки кілька змогли завершити його. Гра має гарну графіку і просто чарівну музику. Десь в Інтернеті, група ентузіастів приймає його до 3D.

Завантажити Zeliard 05
Зареєструватися
Можливо, в цьому розділі ви можете розмістити нескінченну кількість квестів, які були написані протягом 3 років (90-93gg)
Але ми ще маємо ліміт 3 ігор.
Почнемо з абсолютним і незворотним лідером цього жанру.

Гобліїн (1991)
Ця гра доводить, що французи можуть робити, коли вони хочуть. Що варто тільки один вступний відео. Коли я був трохи, я кинувся в таттерах з сміхом. Всі дії гублінів зроблені з гумором. Особливо неправильні дії, які збираються загальним здоров'ям.
Тільки 3-я частина гри може збити її. В цілому, хто не грала - рок-досбокс, скеля гри і грати!

06 мар

Завантажити Gobliiins 07
Галене (1992)
Тільки два будинки були надані право правила планети Аракіс, краще відомий як Dune, ваш будинок і Harkonnen House. Вам потрібно міняти, можливо, найважливіша речовина в Всесвіті, Spice. Щоб отримати спеції, вам потрібна допомога населення планети Dune, так званих Freemen. Дуна - це планета піску, спеції, і ваших найяскравіших ворогів, Будинок Harkonnen.

Dune є одним з перших стильових ігор для поєднання елементів жанру пригод та стратегії реального часу.
08 мар

Завантажити Dune 09
Космічний квест 5: Наступна мутація

Немає коментарів.

10.

Космічний квест 5: Наступна мутація 11
Космічна сім'я
Так я вирішив зробити щось досить незвичайним, і включати дві частини однакової серії в огляді.

Еліт + (1992)
У Еліті ви маєте власний корабель, трохи грошей, і, на жаль, не зайве обладнання. Ви можете вибрати, чи ви станете чесним трейдером, піратом або розробником метеориту. Сприяти заставу, заробити гроші, або зробити інші кораблі людей. Після того, як ви маєте достатній рівень, вам будуть запропоновані місії, для яких ви зможете досягти найвищого рейтингу – Elite.
Ця гра вперше з'явилася на платформі BBC і Acorn, і так як вона була величезною успіхом, вона була перевезена до ПК Andy Onions і стала відома як Elite Plus.

12.

Завантажити Elite Plus 13
Frontier (Elite II) - (1994)
Гра без перебільшення світового шедевра. Поки не існує космічних ігор, що перевершило його в складності і реалізму. Поки не гра реалізувала в реальному часі посадки на планеті. Дотепер не може похвалитися такою розробкою астрофізики. Згідно з розробниками, Всесвіт у грі Frontier має близько 100 000 000 000 000 планет, так що ви ніколи не побачите, як він є. І це все 650kb обсягу. Хай. X-tension де ви? ?

р.

14.
р.

Завантажити Frontier: Elite II
Ви ніколи не будете ставити цю гру, оскільки це як нескінченний як Всесвіт. 15.00 р.
Wing Commander (1990)
Гра відрізняється відмінною якістю графіки, досягнутої за рахунок попередніх моделей суден і планет. Велика кількість відео, які грають між місіями, роблять звичайний простір в цікавих і захоплюючих пригодах. Однією з приємних рис є наявність ваших бойових мотивів голосованих діалогів, які роблять символи ще більш яскравими і незабутніми.

16 мар

Завантажити Wing Commander

Це кінець мій огляд старих ігор. Якщо ви хочете грати, гойдалки і грати. Я хотів би знати, що моя робота була корисною для всіх.

ресурси:
Веб-сайт: www.google.ru
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Веб-сайт: www.old-games.ru

Джерело: