Як залишатися змія?

Завжди є можливість, щоб вам було якомога більше часу. Ніч, два. І уві сні, як правило, божевільний - очі прилипають разом, м'язи шиї відмовляються тримати вагову голову, і думки плутають і плутають один на одному.
Що ми робимо? Кава не працює і не працює? Так ви прийшли до правого місця.
З моїм життям (такий я під керівництвом), іноді мені довелося зупинитися на 40 або 60 годин прямо. Привіт, справа досить складна.
Я сподіваюся, що ви ніколи не повинні повторити мій досвід.
Я категоризував методи «прості» до «прості». В кінці ви знайдете невеликий анатомічний сертифікат. Прогулянка.

(6 піксі)

Але, перш за все, що не можна робити, щоб не падати.

Ім'я * Не їсти важкої їжі. вуглеводи, високожирні продукти і просто смажені продукти є ваших ворогів в цьому питанні. Чіпси, хліб, сметана, забути його. Він буде набагато важче, щоб ви закохатися приємною ілією в животі.

Ім'я * Якщо ви хочете провести ніч на дивані і не спати, це жорстока помилка. Найкраща позиція в нашому випадку знаходиться на стільці, на столі. Ситуація в будь-якому випадку не повинна викликати відчуття комфорту, але це не повинно бути застою.

* Щодо музики, не слухайте композиції, які ви знаєте, що формат не буде. Єдиним винятком є те, що ця композиція пов'язана з спогадами про екстремальні події у вашому житті. Інакше – найкраща вписка ритмічної, гучної музики з потужною перкусія, не знайомої вам перед. Навушники набагато краще динаміків.

Ви не можете вимкнути вогні. В темряві дуже легко впади, особливо якщо ваша робота вимагає високої концентрації. Якщо світло дратує вас, так багато чого краще. Настільна лампа повинна висвітлювати не тільки робочу зону, але і в частині обличчя.

Відчуйте речі, які відволікають вас. Особливо предмети фетиша. Пиво, фото господині, квіти на вікно - це можливо, що більшість часу ви будете сидіти, не знімаючи очей від них. Перед вами нагадка про необхідність не спати речі - годинник, кредит, договір з компанією на час видачі матеріалів.

Ім'я * Не грайте. Ніщо. Головний шарф, yo-yo, шахи, Гоо та інші речі так солодкі до серця - видаліть їх для кращого часу. Тим не менш, якщо вам просто потрібно залишитися змія і зробити нічого, MMO ігри є кращим рішенням.

Ім'я * Не сидіти на речі! Мозковий мозок не має голоду для нестачі кисню. Відкрийте вікно, виконайте на балкон, виходите на прогулянку - це необхідно. Також номер не повинен бути гарячим. Краще одягатися тепло і відкрити вікно.

Ім'я * Немає спирту. Тоді ви будете гасити вранці.

По суті, дотримання всіх вищезазначених слід забезпечити, що ви тримаєте до 3-4 ранку. Однак, якщо це не допоможе вам або ви не задоволені таким короткий період часу, приступайте до методів, описаних нижче.

Я повинен попередити вас знову - більшість з них пов'язані з штучним наднирковим виробництвом, що не впливає на серцево-судинну систему найкращим чином. І брак сну психічний.

Продовжити, на власний ризик.

Найпростіші методи.

Ці методи характеризуються тим, що вони насправді нешкідливі фізично, і, як правило, діють дуже коротко. Однак, повторюючи їх часто допоможе пройти ніч (в деяких випадках навіть день). Вони банальні, очевидні, але дуже ефективні і корисні. Я дуже рекомендую, що ви зупинилися на них.

1,1 км Насіння. Не сміється. Це один з найефективніших способів, які я знаю. На жаль, насіння дуже відволікають, тому їх використання обмежена.

2,2 км Шоколад, карамель, арахіс в цукрі, зефір - дуже допомога. Особливо арахісу в пеклі цукру. Спробуйте поїсти раз на три хвилини. Точно один раз на три хвилини. В кінці, коли ви досягнете автоматизму в цій дії, ви не встигнете помітити, як ніч пішов.

3. У Ефірні масла. М'ята, розмарин, цитрус, голки дуже, дуже ефективно. На Вашому сервісі - ароматичні світильники, спеціальна кулон з лавкою (У мене є один у вигляді джуги), ручники і підлога. Дійсно - змийте підлогу ефірною олією під час перерву диму - сон злетить.

4. Вода. Пити багато. Занадто багато. Дуже гаряча. Рідина, яка спалює гортань і шлунок, є найбільш ефективним методом. Кава, кава, кава ... Випивання сечостатевої на ніч - масохізм, але це працює. Разом з тим, ці два способи гарантують неспокійну ніч.

5. Умань Настоянки різних трав. Кориця, женьшень, ромашка - обов'язково гаряча. Однак ці рецепти завжди індивідуальні, тому вам потрібно вибрати набір трав для настоянки особисто для себе.

6. Спеції. Гірчиця, ебать гарячий перець. Мій дід втекти з сну, як це - в перервах він потертий свіжий хрін на тертці. Один запах переходить до кістки. Однак, якщо не переносить гострий, краще затримувати.

7. Вішалка. Не їсти. Навіть якщо ви дійсно хочете. Вішалка є найефективнішим засобом, який я знаю.

І закінчуй простими методами. Чи не допомога? Далі перейдемо в наступну точку.

Методи середньої складності.

Це відрізняється. Попередня абзацка розповіли про найпростіші і найяскравіші речі. Зараз про хімію, психологію та життя.

1,1 км Прогулянка на балконі. Краще, на даху. Прохолода, страх висоти і страх ночі. Дивитися місяць, підрахувати зірки і повернутися до роботи.

2,2 км Добрих дебатів або тролінгів. Бажано брати участь у перервах між роботою, чекаючи відповіді супротивника. Багато хто був написаний про мистецтво задуття і прокручування, але трохи сказали, що це призводить до різкого збільшення тиску, приплив адреналіну в кровоплин і поліпшення мозкової активності. Однак, вам необхідно мати можливість тримати себе в контрольі, чекаючи на реакцію супротивника – пам’ятайте, що ви витрачаєте ніч з метою і в першу чергу, потрібно виконати саму мету, і ваша участь в спорі – це просто спосіб залишитися змія. Якщо немає інтернету під рукою, то буде діяти радіо, телебачення або газета. Знайти тему, з якою ви не погоджуєтесь і почати брати участь в обговоренні психічно - дати свої аргументи, подумайте про те, які контрабани можуть представити супротивника. І краще прочитати про холостих копсах і холостих посадових осіб, як вони представлені медіа. Відчуття несправедливості може зробити вас божевільним. Неспроможність таких оповідань є десятком днів.

3. У футбол, гонки, кінь, інші спортивні ігри. Вам буде потрібно радіо. Якщо у вас є можливість - завантажте футбольний матч від торрентів або дивитися онлайн "фон", тобто послухайте звук матчу в час роботи, складавши гравця. Якщо це гонщик, кінні гонщики - візьмуть участь в розіграшах для невеликої кількості. Проценти дуже керуються процесом. Гарантія безсоння.

4. Хімічна. Є сотні способів вбити себе і серце. Хороший приклад - ягуар. Цей енергетичний напій прослужить вам одну ніч (алкоголь сприяє швидкому поглинанню різних хімічних речовин в організм). Але горіння повністю непотрібне (рекомендується для фізичної втоми). Якщо ми говоримо про свої рецепти, то це відомо кожному студенту: паса + кава + "абернова кислота". Вбивці. Мінеральна вода + мед + лимон. Ви можете спробувати запобігти природних стимуляторів з вуглецевими напоями: сода + вершки. А класичний варіант - це термос, третій - кава, третій - цукор, третій - вода з лимонним соком. Згадайте, що ви несете відповідальність за ваше серце.

5. Умань Вправа. Чи втомилися ти? Отримати в турнік! Пуш-ап, кватки. Ви фізично втомилися? Дякуемо! Серце дуже важко і може призвести до зламаних судин (на ніч).

6. Жнівень Гра годинника тривоги. Налаштуйте свою тривогу, щоб вона була в годину. Чекати. Почати знову. Зачекайте. Починайте знову. Ніч пройде неочищений.

7. Груша. Дуже ефективний, але розгортається для психіки - штучно викликати відчуття страху і тривожності. Порадуйте себе, “Чому хтось за мною?” Дивитися страшні привидні шорти – повірити мене, вони не здаються так смішні вночі. Чи є у вас фобія? Великий — знайти фотографії ваших страхів — бджоли, павуки, комахи, паразити. Також рекомендується фотографії типу «наті» – сон знімається як рука. Гути, відкриті рани ... Однак це не працює для всіх. При частому використанні викликає синдром пігізму. Чудовий спосіб боротьби з фобією.

Чи не допомога? Далі ми переходимо до найважчих методів.

Комплексні методи.

1,1 км Стимулятори. Phenotropil, Eleutherakok, Deppelhertz і сотні інших в бокових ефектах яких вказані: «підвищений тиск, безсоння, тривога». Проблема полягає в тому, що вартість дуже багато і без рекомендації лікаря, краще не використовувати їх (при гіпертонії з фенотропілом, цілком можливо спалювати серце).

2. Біль. Так, біль. Купити медичні шприци (або просто фармацевтичні голки) і спробувати полоскати себе шматочок шкіри на руці. Візьміть її з щіпкою. Якщо ви не хвилюєтесь від того, що ви робите щось, спробуйте прокол. Після того, як ви відчували, ви більше не те, що ви спите. Я дуже рекомендую тримати шерсть, замочений в спирті поруч з профілактикою. Є також різновиди цього хобі - ножові вирізи (закривати і повільно свинцю), сильні опіки (найефектніший і радикальний метод), самонаповнення (пов'язаний, кропива) і все, що ваш розум буде винахідливим, і ви готові до фізичного навантаження. Тим не менш, за найбільшу частину дуже думав про можливість здійснення такого акту допомагає прокидати.

3. У Шамінь. Подумайте про найрозумніший момент в житті. Запустіть його в голову. Що мені потрібно. Проблема полягає в тому, що вона вимагає деяких психологічних тренінгів.

4. У Три ночі, я дійсно хочу спати, але я повинен працювати? Зробіть жарт – зателефонуйте комусь з приступним питанням. Здрастуйте вас з насильством - це просто нескінченна щітка адреналіну. Проблема в тому, що вони можуть знайти.

5. Умань Поставте поліетиленовий пакет на голову. 2-3 хвилини. Не спить.

6. Жнівень Будьте хворими. До тих пір, поки ви можете. У крайньому потребі ви ніколи не будете закохатися.

7. Постійна, дуже гучна музика в навушниках. Це один з методів катування на Гуантанамо Бей.

Я зробив. Все я пам'ятаю тепер, що я коли-небудь використовую в моєму житті. Про те, що вони краще тримати спокій. Не повторювати мій досвід людей, краще всього спати на здоров'я.

р.

Джерело: