Діти в афганських в'язницях

В даний час в Афганістані є 226 молодих дітей, багато хто народився там. Вони не вчинили злочину, але вони живуть з 304 жіночими нематами. Асоційований прес-фотограф David Guttenfielder проїде до афганських в'язнів, щоб розповісти вам історію у фотографіях.
11 зображень через bigpicture

1) Джаміла, ліворуч, їзда з дітьми інших жіночих в'язнів у в'язниці Пуль-і-Чаркі в'язниці в Кабулі 17 квітня 2008 року. Ямили, 7, і матір її, Наджиба, які тепер подають в сьомий рік вироку за дорослі, в'язниці протягом 10 місяців. (А)

(2) 8-річному Зальмаї чекає перед завісою, яка закриває двері в клітинку, де він живе протягом чотирьох років з матір'ю Парігул, злочин якого втекти з дому. Фото знято на Пуль-і-Хархаському в'язниці в Кабул

(3) Жіночі в'язниці з дітьми ходять по коридору Пуль-і-Чаркі в'язниці в Кабулі.

(4) Хабіба, яка подала три роки свого 10-річного тюрмового вироку за вбивство, сестри її дочка Назанін, який народився в тюрмі три роки тому, але все ще не може ходити.

(5) Спринти та відбитки, що залишені на стіні дітьми жіночих тюрмортів у клітинці Пуль-і-Чаркі Кабул тюрма.

(6) Так що маленька Бесад не занурюється (це один-і-халяф-річна дитина народилася в тюрмі), матір його, яка обслуговує семирічну вироку для дорослих, зв'язує його на двоярусне ліжко. Ліворуч сестра трирічної Бініаз.

7) Дітям жіночих вихованців в ранковому класі всередині тюрмниці, які перетворилися в дитячий садок.

(8) Ширингул, який обслуговує 20-річну вироку за компліментацію в робері та серійні вбивства водіїв таксі, димів поруч з двома дітьми, 7-річної Малини, ліворуч, 6-річної Хекматули, в її клітині в Пуль-й-Чаркі. У справі Ширингу було виконано п'ять осіб, в тому числі її чоловік, брат-в-право і син, який був заарештований матір'ю у віці 13 років, а потім був виконаний, коли він перетворився 18.

(9) Дитина в'язниці ім. Макая намагається видалити з особи голови, яка закриває свою материнську клітинку в капушній в'язниці Pul-i-Charkhi. Макаї, 27 був заарештований за звинуваченнями у відході від дому, але пізніше був випущений під пародоном від президента Хамід Карзаї.

10) Мансур намагається вбити всіх, хто бачить поруч з ним. Картина була взята у в’язниці матері. Мами Мансура, Факіра, 32 роки вже послужила понад два роки восьмого тюрмортного вироку, що перебуває з дому. «Я торкнувся кожного дня, тому що я не можу дати сина з клітинки, оскільки він бачить всіх. Інші діти навчають його погано. Я не можу дати йому доброго виховання в тюрмі.

р.

11) Незрівнянні ходи з дитиною в той час як інша дочка, яка стоїть біля неї

Джерело: