The Великий Louis De Funes

28 зображень

31 липня 1914 р. в м. Курбевой, в сім'ї іспанських аристократів від Севілья. Його батько, Карлос де Франс де Галарза, працював професійним адвокатом. Трохи відомо про те, що вона модувала його найвідоміший комічний образ жаді буржуа з неї.

р.

02 мар

03 мар

04 мар

05 мар

Дитинство та молодь юнаків не можна назвати щасливими і в будь-який спосіб пов'язані з мистецтвом. Довгий час працював бухгалтером, фур'єром, навіть прибиранням взуття. Однак наркоманія була фортепіано. Він зробив це, іноді пише власну музику. У своїй юності він виступав на сцені Паризьких клубів у ролі комедії. Він дуже сподобалося, що він любив і зміг показати громадськість.

07 мар

Особисте життя Funes, розроблене під час Другої світової війни, в якому не брали участь Funs з невідомих причин. Тоді він зустрівся з Жанном Бартоламом (позолотим niece of Guy de Maupassant). 22 вересня 1943 р. Після того, як сам, де Funes залишив два сини: Олів'є де Funes, пілот Air France (його батько хотів, щоб його син стати професійним актором, після декількох фільмів, в яких він зірвав з сином, але Олів'є був проти, бажаю присвятити своє життя кар'єрі як пілота), і Патрик де Фуні, лікар за фахом.

09 мар

10 хв

р.

Після війни, де Funes спробували себе в кіно. Навіть до приходу до кіно, Луї де Funes вивчали драматичні курси від Michel Simon. У 1945 р. в кіно Барбізоні загартування режисер Жана Стела. Але до висоти полум'я, і це природно, він йде на тривалий час, потім в його житті буде більш значуща акторська робота.

Габаритний зображення

Фільм «Не спійманий – Не Thief» режисер Yves Robert, знятий в 1958 році, де Funes отримує основну роль – poacher Blérot? Цей фільм приносить йому універсальну популярність. Після виходу цього фільму за кордоном він був нік. Дональд Дак. У Росії цей фільм краще відомий як «Блерот». У 60-х роках, де Funes досяг найвищої популярності.

З кожним роком з'являється три або чотири фільми. Зйомка в трилогії Фантатомів режисера Андреа червнябела. Директор планував вистріляти десять епізодів знаменитої трилогії, але через не надто велику популярність фінального фільму «Фантаоми проти Шотландії Ярд», ідея була закрита, а також знаменита трилогія.

14.

В рамках проекту «Велика прогулянка і Razinya» було представлено понад два мільйони глядачів з усього світу. А також багатопартійний фільм про пригоди Гендарму та його підлеглих, знятих також у 1960-х роках. Louis de Funes сказав про свою кар’єру, я не шкодую про повільний розвиток своєї кар’єри. Ця повільність допомогли мені зрозуміти свою професію.

Коли я ще невідомо, я спробував фарбувати деталі, вирази обличчя, жести маленькі ролі, які я був присвоєний. Я не зроблю кар’єру. Так, якщо я почав знову, я б не даю на цьому шляху. ?

У 1970-ті роки кар’єри не завдали шкоди. Продовжує діяти в фільмах і отримує запрошення від режисерів до зірки у своїх фільмах. Не до березня 1973 р. проміжки почали з'являтися в житті де Funes. 15 березня він був присуджений звання «Кніч Ноги» У 1975 році він постраждав двома нападами серця. Його здоров'я починає різко погіршуватися.

Він залишає кінотеатр, починає займатися вирощуванням квітів і вирощувати троянди. Однак скоро отримав виклик від Claude Zidi з пропозицією зірвати в кінофільмі «Wing або Leg» було реальне сальвація для de Funes. Після того, як він погоджується, починається зйомки. Дотримуючись декількох картин, серед яких продовження пригод генедрами. Фільм «Гендарм в спідниці» був останній у своїй кінотурі.

«Це був чистий аристократ, який любив себе і тільки дружину, спійману рибу і підняті троянди. Я не люблю шум, повсякденне життя. Якби він жив у своєму світі, до якого він не торкнувся нікому. Louis de Funes помер на Січень 27, 1983. Його останні слова були до своєї дружини, в якій він сказав: "Я пропускав себе в одному... й

р.

20.

21.

р.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

Всі права.

Джерело: