Піла. Хронологія і ділянка.

У зв’язку з тим, що фільм «Сова» на хвилі популярності почала рости в серії, як серії станції, крім того, в наступних рядах є посилання на попередні, деякі вентилятори цієї «найбільшої серії» турбувалися про «вирівняння» сюжетної лінії. Так, з автора:

Текст + 7 Екрани через Vodkin

Я трахнув і вирішив принести сюжет кіносеріалу «Шага» в лінійному режимі.
Чому це необхідно? Не знаю. Але я повинен попередити вас, що є багато, багато, багато хто зіпсує всередині. І так, мій огляд включає в себе part 6.
«Війна і мир» всередині.

Я хотів би попередити, що я не описую винахідливу катування і вбивство зброї, так як це займе дуже довго, і ви повинні побачити його з власними очима.

Познайомитись! Це Джон Крамер - сімейний чоловік, дизайнер, архітектор, інженер і просто солодкий.

Іван живе в щасливому шлюбі з прекрасною дружиною Jill Tuck, яка працює в клініці лікування ліків.

Вони чекають малюка, маленький Гідон, але через 7 місяців вагітності виникає страшний інцидент, в результаті чого відбувається викидання: в кінці дня, коли Джил вже про залишити роботу і заблокує двері в клініку, наркозалежний кільц, її пацієнт, порушується, шукає препарати. У шлунку закриваємо двері. На в’їзді до клініки «Сецил» чекає Аманда Юнайтед, ще один пацієнт Джил, який практично не має шансів вижити, тому що вона є повним з'єднанням, невірним.

Після навчання, що його ненароджений син мертвий, Джон починає боятися і потрапляє в абсолютну апатію, забиваючи на Jill і роботу. Сім'я згортається і Крамер залишають самостійно. Серійна депресія посилюється тим, що Крамер діагностується раком мозку. Відчайдушний, він намагається вчинити самогубство, яка не вдається (поганяє в машині, але вийти, він повинен витягнути сталевий стрижень з власного тіла). Він розуміє, як людина, яка дивиться на очі смерті, хоче жити і починає цінувати своє життя. Ця ідея була основою методу «реосвіта», що перетворила Крамер в Ігсав. Він вирішує насило давати людям можливість розірвати клаптяви смерті, щоб вони почали цінувати те, що вони мають і бачити помилки в житті.
Крамер намагається отримати лікування і хоче отримати гроші на страховій політиці. Відхилено кошти, оскільки терапія, яка дає йому шанс на спалювання, є експериментальним і не може працювати. Крамер звертається до власника страхової компанії, яким він знає особисто, від часу, коли його шлюб був непристойним (пройшов благодійний банкет в медичній клініці, де Жіл працював), бажаючих отримати гроші через нього. Він пояснює, що він не обмежується в фондах, але це питання принципу, щоб отримати страховку для нього. Директор відмовляється надати кошти. Під час розмови стає зрозуміло, що Pyla не схожа на принципи страхової компанії та натяки, що він все ще буде відповідальним за шкоду, яка живе і хто гине.

Його перший потерпілий є наркоманом, який загинув свою дитину (Коли Джигава абдукував кита, він використовував маску свиней, так як події відбувалися на китайській новорічній параді, тушка якого була просто бояр. Він захопив карнавальну маску для себе і жертв, щоб вони не виходили. Порося маска з'являється в кожному кіно в серії. Цуцил переходить на тест, але при спробі вбити Крамер потрапляє в прокладку дроту і штампів.
Наступною жертвою є Аманда. Ігшава не знає, що Аманда має непряму участь у смерті сина, оскільки вона пересунула кільцю, щоб розбити в клініку. Він вибирає її довести, що його метод працює навіть на мертвих людей. Вона успішно переходить на тест (зносила шолом, який повинен був подрібнити її череп у разі невдачі) і повертає будинок, де вона зустрічається Джигсавом, який говорить, що вона була відроджена і хоче взяти її до помічника. Amanda погоджується і починає бачити Jigsaw як вчитель.

р.

... В певний час...

Детектив Хофман. Виконавчий, FBI гордість. Але всередині його порожній: вона їсть ненависті і спраги за помсти. Щодня, після роботи, п'яний забути. Це те, що його улюблена сестра була загиблою. Вбивця зустрічається і кладуть в в'язниці, але замість того, щоб залишити через 25 років, він залишає після 5, через пересердя. На висоті розпаду Хоффман вирішує вбити кульприт смерті сестри, об’єднавши вбивця Сігшава, щоб занурити підозру від себе. Але на відміну від жертв пилки, жертва Хофмана не мала шансів виграти, і було засуджено за смерть заздалегідь.
Імітація успішна, і вбивця на пилі. Познайомлюся, але не тут! Він не ходив, і Йігсав зраджує його. Оцінюючи свою спрагу за справедливість і готовність його вдатися до екстремальних методів, він рекрутує його як студент, навіть не провадить кровотворення. Hoffman не має вибору - якщо він затримає або вбиває Jigsaw, кожен дізнається, що він зробив вбивця (Позагрожував, що якщо він гине, дані будуть зроблені громадськими) і його кар'єра буде зруйнована. Я не можу сказати, звичайно, він сильно проти нього.

Наступна велика гра - тест Д. Лоурдона (до речі, він щось дуже схоже на Вілсон, навіть вони працюють в одному полі!). Займав хворий. Гордон був обраний як потерпілий для запікання болта на його сім'ї (робота + коханка) і для роботи в якості лікаря не врятувати життя, але за гроші.
Хоффман розповідає про те, що детектив, який веде свою справу, дуже розумний і більш наближений. Пиша просить Hoffman вести його на хибному причіпі, і він кидає медичну ліхтарю Д. Гордона на одному з злочинних сцен (у приміщенні де Аманда було протестовано).

Корпус Jigsaw обробляється двома детективами. Я не пам'ятаю імен. Я не пам'ятаю імен, тому я просто зателефоную їм Negro і Asian. Після того, як вони, на відео з лялькою, вдалося розрахувати денку Джигуса. Не чекав арматури, вони пішли прямо там, в результаті чого загинув Азіят, а Negro мав рубати над шиєю і трахнув великий, через який він був відданий від поліції. Але він вирішив довести його до кінця і ловити Джигсаву себе, щоб вбити азіатки. Через ліхтар, він почав слідувати Д. Гордону, налагоджуючи відеоспостереження своєї квартири.

Але назад до першої серйозної гри. Ягшава і Аманда звернулися Гордоном і Адамом (фотозйомка Negro, найняте до хасе Гордона і приймають фото звіти). У замкненому номері є багато різних речей, з яких ми зацікавлені в двох пилках, револьверному патроні і телефону, який налаштований тільки для отримання дзвінків. Пила об'єднує себе з деякими начинками, що сповільнює своє серце і лягає посередині приміщення, щоб слідувати процесу, попередньо зробивши корпс, які здійснили мозок і викласти магнітний рекордер і вивантажений револьвер в руках. У ролі оператора гри перший потерпілий (чоловік, який вимушений дивитися гру так, щоб не вмирати себе) був Зап, замовно в лікарні, де працював доктор Гордон. Чому він був обраний в плівці не пояснюється.
Правила гри в тому, що Гордон повинен вбити Адама до 6 п.п. або його дружини і дочка вмирає (Зеп взяв їх заручення власному домі). Варто відзначити, що обидві жертви ланцюгуються ногами в різних куточках кімнати.
Адам отримує перший дзвінок: він сказав дочку і дружини, яким Зеп дав телефон, який запитав його допомогти. Це 6 і Адам ще живий. Зап є про стріляти сім'ю пана Гордона, але його дружина керує своїми руками і захопити гармату. Вона бере на себе контроль ситуації і викликає чоловіка, щоб розповісти йому, і він не повинен вбити всіх. На цій точці стрибки Zap на неї і боротьба починається для гармати, телефон падає на підлогу і Гордон чує тільки зйомки в трубці. Зйомка також чута Негро, яка відстежує квартиру та щітки до сім’ї лікаря, щоб допомогти йому (відомо, що ведучі – побачила Зап з’являється вікно).
Гордон загиблий, як він думає, що його сім'я вже була загиблою і випила його ногу, щоб отримати до револьвера. Він стріляє Адама в плечі і він відтіняє.
Коли Negro переходить в квартиру, Zap усвідомлює, що він більше не вбиває сімейства Гордонів і єдиний шанс на життя є терміново йти в будинок і вбити Лоуренс, який не зустрівся з перемогою в часі. Негро ховає його, в кінцевому підсумку вбиває його, і поранений Зап стає жертвою кооперативних дій Лоурдона і Адама, які в самий несподіваний момент атакували Зап і збити його вниз. Бездротові, кровотечі Гордонові палички для допомоги, перспективні Adam повернутися. У цій точці Джигшав отримує вгору і йде після ріжучого Гордона, відправляючи Аманда, щоб закінчити Адам. Доля Гордона не відома, і він може з'явитися в майбутніх розстрочках.

Потерпілий від другої основної гри стає новим детективом справи головоломки - Еріка Метьюс. Боротьба з хлопцем, жорстким горіхом, який поодинці піднімає сина і покарає злочинців.

Ягшава та його помічники, які звернулися до Матвійського сина та 6 інших. Крім абдукторів Аманда також бере участь у грі, які переконані, що все йде як заплановане. Всі жертви фіксуються в будинку і повинні виконувати завдання для виживання. В результаті тільки Аманда і син детектива залишаються живими. Син замкнений у великому сейфі, прямо в майстерні Жігшава, а запис гри запускається на моніторах.
Незабаром спеціальні сили прибувають на семінар під керівництвом агента Метьюса. Вона показує його монітори і говорить йому, що він буде відповідати сина тільки якщо він грає за запропонованими правилами. Таймер — це стежка над моніторами. Матвії, звичайно, вирішили, що сина його в небезпекі і сили Джигшав, щоб ескортувати його в будинок, попередньо жорстоко збити його. Saw сміється і говорить, OK, нехай йти. Вони виходять з будівлі і йдуть в будинок, де була проведена гра. Матвії надходить до підвалу і знаходить себе в кімнаті, де пан Гордон грався. Аманда чекає на нього, що дає заспокійливу ін'єкцію і ланцюжки, як перші жертви comanta, а потім листя. Коли Ерік прокидається вгору, він розбиває ногу, щоб отримати її з браслета і зловживати Амандою. В результаті чого Аманда з'являється життєрадісна і вірить, що Матвії померли. Після її вильоту Джигшава йде і перетягує детектив на клітинку, де він чекає на пів року на долю, яку він приготував. Коли час виходить, сейф в пилоподібній майстерні, де син сидить відкритими (і тоді кожен шокує, бо глядач усвідомлює, що якщо Ерік грає правила і слухав Джигаву, він познайомиться з сином, як тільки часові кліщі).

Р

Супер гра!
Після цього настає найбільш плутанна частина. Я вже розтягував цей короткий розвідник диму знає скільки, тому я спробую бути коротким.

Аманда зраджує принципи Жига - жертви своїх ігор не мають шансів на спалення. Не щаслива, і Hoffman не схожа на її дуже багато і вважає її scum, який не може бути Saw.
Жігшава гине, а набряк в її голові відчуває себе, а Аманда придбає медсестра з того ж хворого лікарні, де Жеп і Гордон працював. Вона повинна виглядати після здоров’я. Щоб збільшити свою ентузіазму в цьому випадку, комір з боєприпасами кладуть на шию, яка подарує їй голову, якщо Джигшава випрямляє свою кардіограму. Saw обіцяє звільнити її, як тільки гра закінчена.
Після абдукції Матвій, пилки під керівництвом 4 осіб одночасно - Ріг (прохідний характер), Гофман, вже знайомий з нами, працює для Джигсава, агента Перез (прохідний характер) і агента Страхма, її партнера (фото додається).

Р

Два люди проходять тест одночасно - чоловік збитого медсестра, який обсесував ідею помсти на п'яному воді, який загинув сина, і Ріг, яким Джигсав спробує набирати. Жігшава також запускає стрічку з іншим записом.
Поговоримо з першими. Він проходить серію випробувань занурення, де він просить врятувати або засудити загибель людей, які беруть участь у смерті сина. В результаті він приходить до лави Жігшава, обсесував з бажанням взяти помста на нього. У цей момент Peel просить звільнити медсестри, але Аманда її знімається, не хоче дати їй свободу (докладніше ми навчимося, що вона була вимушена Hoffman - він обіцяє, що він розповість Пеель, що вона була в клініці на ніч смерті сина і була залучена до цього). Поранений медсестра потрапляє безпосередньо в руки свого чоловіка, який вбиває Аманду, а потім Джигшав, після чого запускається колор з боєприпасами (Позаду, що мертвий) і жінка ударить голову. У той же час Страхм входить в приміщення і вбиває Джефф (люда, яка тільки вбила Аманду і Сігшава).
У той же час, рекрутинг Ріг ведеться - він був показаний Матвії і Гофман, які виловили в смертельному пастку. Щоб зберегти їх, він повинен слухати правила гри і обманювати їх. Він не в змозі перевірити і Матвії, і з ним він сам + колишній бізнес-партнер Jigsaw, який став черговим оператором-ігра жертви (див. гру Rigg, тому що Peel дивився Джефф гра).
В кінці, у нас є все мертве, крім Гофмана (зроблено, щоб бути збиті: насправді, його життя не була небезпекою, просто він дивився гру, як Джигшав лежачи на підлозі Сартір) і Страхм (який не повинен був вижити взагалі, тому що він був готовий до пастки без розчину, відразу після того, як він загинув Джефф в кімнаті відмирання пилки) + дружина Джигшава, яка все ще вирішив прийняти його принципи і отримав в заповіті з 6 конвертів, що містять дані на наступних жертв.
Хофман потім приступає до справи Ігшава та рам Страхма, роблячи його наступником Ігсави в очах ФБІ, попередньо загинув його.
Під час автопсії корпсу Джигава, патологи знайдуть стрічку, призначену для Гофмана, що говорить, що він все ще буде проходити його ординал, тому нехай він думає, що він обходить його.

Наступна і остання гра на сьогоднішній день є директором страхової компанії, яка відмовилася сплатити Жигу. Вона ведеться дружиною Ігсави та Хуффманом, а ФБІ намагається знайти Страхм. сюжетна лінія випробувань в цій частині не впливає на ділянку (навіть, або поки ми не знаємо про це), але я можу сказати, що директор загинув, хоча він пропустив всі тести (в кінці виявилося, що це не його гра, але гра занурення для сім'ї, яку він залишив без страхування). У той же епізоді Hoffman позбавляється від неправдивого журналіста (який, залізо, виявився дружиною директора страхової компанії), який продемонстрував дружину Jigsaw до Аманди, який Hoffman писав (який містить загрозу blackmail, через яку вона знімала медсестра). Hoffman відкидає всі конверти з жертвами (додатком, що він хоче закінчити гру самостійно), що Jigsaw залишив її, але вона не дає йому один конверт, що містить власні фотографії.
В кінці Джил занурюється на Хофман і не розгорає його і кладає комір над головою (право, як Аманда, крім того, він не має замка) і зв'язує його на стілець. Хофман розбиває свою руку, звільняє себе від ланцюжків і знімає комір у часі, відхиляючи обличчя.

Кінець! Хто закінчив читання?

Джерело: