610
Паперовий майстер Грег Лоренс
Грег Лорен з'явився в багатьох фільмах, в тому числі Бетмена і Бетмена повертається, але ролі були настільки маленькими, що він був зарахований тільки на його знамените ім'я. Після того, як Грег є нефритом відомого дизайнера Ральф Лоуренса, засновника бренду Polo, який приносить щорічний квартал мільйонів доларів.
Але Грег отримав набагато більше в дизайні і малюнку. Ціни на свої картини досягають $15,000 і покупці були відомі актори Demi Moore, Ben Stiller і Куба Gooding Jr.
Зареєструватися
Є багато фотографії, коли я закінчую...
Кожна з його творів виконана на скрапленому папері, створюючи фактуру і ефект об'єму, також занурює малюнок в крихкому світі складок і тріщин.
...
Дівчина з фільму The Call ...
...
...
...
...
...
...
...
Але найцікавішим є його нова колекція робіт. Спочатку, здається, що це просто одягнений одяг. Але на ближньому огляді виходить, що художник, завдяки різним технікам, вдалося імітувати різні види тканин і матеріалів з папером.
...
...
р.
...
3250Р. 3700Р.
...
...
...
...
Зареєструватися
Джерело:
Але Грег отримав набагато більше в дизайні і малюнку. Ціни на свої картини досягають $15,000 і покупці були відомі актори Demi Moore, Ben Stiller і Куба Gooding Jr.
Зареєструватися
Є багато фотографії, коли я закінчую...
Кожна з його творів виконана на скрапленому папері, створюючи фактуру і ефект об'єму, також занурює малюнок в крихкому світі складок і тріщин.
...
Дівчина з фільму The Call ...
...
...
...
...
...
...
...
Але найцікавішим є його нова колекція робіт. Спочатку, здається, що це просто одягнений одяг. Але на ближньому огляді виходить, що художник, завдяки різним технікам, вдалося імітувати різні види тканин і матеріалів з папером.
...
...
р.
...
3250Р. 3700Р.
...
...
...
...
Зареєструватися
Джерело: