Ікона стиль: Санатан

Київська партія є основним зберіганням ядерних відходів у Східній Європі, що ведеться за кількістю мутантів. Один з цих еволюціонованих грибів або лишайників є дизайнером Санатаном. Наприкінці року звернулися кілька українських журналів.
Санатан заявив, що він був близьким в Україні.

Я вже мав манікюр для цього! Як можна завоювати світ неуважним? Повага для хлопчиків!

У той же час, в якому потрібен для зручного входу в російський шоу-бізнес. Ось фото братства.

І ось Зверев на своєму шоу як модель. До класичних чорних майданчиків Зврєва Санатан додано смуги. Тепер тварина є реальними приїдами.

Так що ви не думаєте, що це тільки з обличчям він був нещасливим, і тому він талант і приносить краси масам, пара фото з шоу. Ассоціативна серія прозорий ...

Якщо модель вже невиправлена, Санатан може розбити її ногу на штовхання!

7989877

І пара луків з громадських подій.

692190

5336633

Приватні фото повинні зберігати приватність.

Як і будь-який геній, Санатан є талановитим у всьому світі. Тут він на кастингу українського старого заводу. Однак слід зазначити, що в Україні вже пропущено ціле робоче населення країни. Я ще не був, але я...

Він є успішним дизайнером!

Який успіх без компетентного менеджера. Ось його директор. Він має дуже тісні відносини з нею.

Завітайте до нас! Він вже ate cookie!

Джерело: medny.ru