Димовський в Москві!

Продовжити тему, поліцейський звернувся до Путіна:

Вчора, в день російської поліції, поліцейський, великий з Новоросійського Алексей Димовського представив неприємний сюрприз до керівництва поліції, а саме, провів прес-конференцію в Москві.

5 зображень + текст через Ілля Варламов

У попередньому рядку (для "знімання"):

1,1 км Минулого тижня поліція генерала Димовського опублікувала 2 відеоповідомлень до Путіна в Інтернеті, оскільки згодом стала індикацією. У них він як капітан Обвісний говорить про хабар, нерегулярні робочі години, погане ставлення влади і т.д. Він також покликаний стати головним винищувачем проти системи. Олексій має вагітну дружину і найважливішу руку, яку вони не хочуть лікувати.
2,2 км Упродовж декількох годин відео-повідомлення лякає навколо Інтернету, кожен захоплює героїчним актом Олексія, який не боїться і говорив самостійно проти всіх.
3. У Наступний день, майже всі ЗМІ говорять про Алексей, він відображається на федеральних телеканалах, Наргалієв починає перевіряти.
4. У У відділі внутрішніх справ Новоросійськ не підтвердило порушення, які промовив Олексій Димовський, він обвинувачений сланцівником і звільняється від органів влади.
5. Умань «Публічні виступи поліції Сергія Димовського можуть бути громадські організації, що фінансуються з-за кордону, зокрема, Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) розповів Інтерфакс у понеділок джерело в Департаменті внутрішньої безпеки Міністерства внутрішніх справ Росії. ?
6. Жнівень Олексій збирається до Москви, щоб надати прес-конференцію. У той же час є повідомлення, що він загрожується, відстежується і загартується.
7. Про нас В аеропорту затримуються звіти про те, що він затримується, його картка заблокована, він не може придбати квитки на літак. Димовський пішов до Москви на автомобілі.
8. У На сьогоднішній день з’явився третій відео. Запис розмови Олексія Димовського з керівником Новоросійського відділу внутрішніх справ.
9. Навігація На шляху до Москви Олексій Димовський мав змінити три автомобілі. Працівники Новоросійської та Ростовської поліції та, можливо, інші спецслужби спробували запобігти відновленню основних.

Олексій Димовський прибув до Москви і дав прес-конференцію. Він не сказав нічого нового. За 3 дні весь світ дізнався про головне з Новоросійськ (відео було швидко переведено на англійську). Сьогодні в Незалежному Прес-центрі присутні представники понад 100 медіа-оставок і не тільки з Росії. Що відбувається далі? І я не вірю в героїзм великого, який вразив невинного чоловіка, працював на 10 років в поліції, а потім раптом, коли вони відмовилися дати йому хворого, він вирішив розповісти все. Або ж, можливо, уряд сам вирішив «загрожувати» противагу Євсюкову? Цей чесний герой поліції? У будь-який час ми доставимо на попкорн.

Доцени фотографів чекали Алексей прибути.

Він раптом з'явився в оточенні 2 охоронців.

У прес-центрі маленький номер не може вмістити всіх і натискаючи натовп фотографів практично впав на столи операторів. Скло об'єктива відразу потіне, але я навіть не міг переходити протягом 5 хвилин, щоб протерти її. Далі мені, Mitya Алешковський стіл, мені довелося використовувати його шарф як праг.

Я не хочу впасти в таких умовах, тому я пішов на бізнес. На фото Димовський показує рекордер 90 годин компромації на своїх перевагах.

Джерело: