За лаштунками французького кабарету!

За лаштунками лідо кабарету непросто. Але керівництво відомого блогера Сергія Долі був директором Йоса Карвальго, який раніше працював в Росії 5 років з Аркадієм Новиковом. Побачила гардеробні, побачила, як працює стадія, як працює музика і звук. Фінал акорду був великим вечерею і шоу.

У 1946 р., а в 1977 р. перейшов на поточну споруду на шамп-Елисей:

25 зображень

Ми прибули півгодини до відкриття і знайшли офіціантки, які подають столи:

У номері є 950 осіб. Квитки можна придбати або без вечері. Ви можете вибрати 4 типи меню. В залежності від страв, він обійдеться Вам 140, 160, 195 або 280 євро на особу:

Я допомогло мені прийняти меню, тому я процитую вам обід 280 євро:

Маринований лосось, дубаррі-стиль баранманге приправив апельсином і копчений оселедець ікра

до +

Артишок розтертий лобстер, подається на тестовому аркуші

до +

Філе яловиче Россіні, запіканка круглого гарбуза та білих грибів під вареним соусом

до +

Crunchy десерт "Лідо" з чорним шоколадом

Також є VIP-зал в кабіні. Його вартість оренди 550 євро:

Р

06 мар

Фасад Лідо – це комплексний механізм з пучком ліфтів, ліфтів та зовнішньої декорації:

Р

08 мар

р.

Більшість декорацій можна побачити на верхній частині зліва. Вони швидко опускаються вниз і вгору на гігантському підйомі:

У коридорах:

У шоу є 12 чоловіків і 45 дівчаток, які називають Bluebells Girls після першого танцювального вчителя. Всі танцюючі прибувають на годину до шоу. Перед вступом на стадію вони прогрівають на тренажерах:

Ми не змогли вдягнути в гардеробну. Кожна група артистів має власні гардеробні. Танці діляться на тих, хто танцює в одязі і тих, хто з бенкетами. Я допускав, щоб взяти картину капелюха і спробувати її підняти. Зважає 3 кілограми, принаймні:

13 хв

Ми також були показані всі пульти керування музикою, світлом та сценічною музикою:

15.00 р.

р.

16 мар

У Лідо встановлено найбільший лазерний пістолет в Європі (право):

18 років

Під час нашого туру зал був наповнений людьми:

р.

Показ складається з 4 частин, між якими виконують циркуляри. Найбільш запам'ятовується молодят з підборами і акробатами:

21.

22.

23.

24.

3250Р. 3700Р.

25.

3250Р. 3700Р.

Джерело: