591
За лаштунками французького кабарету!
За лаштунками лідо кабарету непросто. Але керівництво відомого блогера Сергія Долі був директором Йоса Карвальго, який раніше працював в Росії 5 років з Аркадієм Новиковом. Побачила гардеробні, побачила, як працює стадія, як працює музика і звук. Фінал акорду був великим вечерею і шоу.
У 1946 р., а в 1977 р. перейшов на поточну споруду на шамп-Елисей:
25 зображень
Ми прибули півгодини до відкриття і знайшли офіціантки, які подають столи:
У номері є 950 осіб. Квитки можна придбати або без вечері. Ви можете вибрати 4 типи меню. В залежності від страв, він обійдеться Вам 140, 160, 195 або 280 євро на особу:
Я допомогло мені прийняти меню, тому я процитую вам обід 280 євро:
Маринований лосось, дубаррі-стиль баранманге приправив апельсином і копчений оселедець ікра
до +
Артишок розтертий лобстер, подається на тестовому аркуші
до +
Філе яловиче Россіні, запіканка круглого гарбуза та білих грибів під вареним соусом
до +
Crunchy десерт "Лідо" з чорним шоколадом
Також є VIP-зал в кабіні. Його вартість оренди 550 євро:
Р
06 мар
Фасад Лідо – це комплексний механізм з пучком ліфтів, ліфтів та зовнішньої декорації:
Р
08 мар
р.
Більшість декорацій можна побачити на верхній частині зліва. Вони швидко опускаються вниз і вгору на гігантському підйомі:
У коридорах:
У шоу є 12 чоловіків і 45 дівчаток, які називають Bluebells Girls після першого танцювального вчителя. Всі танцюючі прибувають на годину до шоу. Перед вступом на стадію вони прогрівають на тренажерах:
Ми не змогли вдягнути в гардеробну. Кожна група артистів має власні гардеробні. Танці діляться на тих, хто танцює в одязі і тих, хто з бенкетами. Я допускав, щоб взяти картину капелюха і спробувати її підняти. Зважає 3 кілограми, принаймні:
13 хв
Ми також були показані всі пульти керування музикою, світлом та сценічною музикою:
15.00 р.
р.
16 мар
У Лідо встановлено найбільший лазерний пістолет в Європі (право):
18 років
Під час нашого туру зал був наповнений людьми:
р.
Показ складається з 4 частин, між якими виконують циркуляри. Найбільш запам'ятовується молодят з підборами і акробатами:
21.
22.
23.
24.
3250Р. 3700Р.
25.
3250Р. 3700Р.
Джерело:
У 1946 р., а в 1977 р. перейшов на поточну споруду на шамп-Елисей:
25 зображень
Ми прибули півгодини до відкриття і знайшли офіціантки, які подають столи:
У номері є 950 осіб. Квитки можна придбати або без вечері. Ви можете вибрати 4 типи меню. В залежності від страв, він обійдеться Вам 140, 160, 195 або 280 євро на особу:
Я допомогло мені прийняти меню, тому я процитую вам обід 280 євро:
Маринований лосось, дубаррі-стиль баранманге приправив апельсином і копчений оселедець ікра
до +
Артишок розтертий лобстер, подається на тестовому аркуші
до +
Філе яловиче Россіні, запіканка круглого гарбуза та білих грибів під вареним соусом
до +
Crunchy десерт "Лідо" з чорним шоколадом
Також є VIP-зал в кабіні. Його вартість оренди 550 євро:
Р
06 мар
Фасад Лідо – це комплексний механізм з пучком ліфтів, ліфтів та зовнішньої декорації:
Р
08 мар
р.
Більшість декорацій можна побачити на верхній частині зліва. Вони швидко опускаються вниз і вгору на гігантському підйомі:
У коридорах:
У шоу є 12 чоловіків і 45 дівчаток, які називають Bluebells Girls після першого танцювального вчителя. Всі танцюючі прибувають на годину до шоу. Перед вступом на стадію вони прогрівають на тренажерах:
Ми не змогли вдягнути в гардеробну. Кожна група артистів має власні гардеробні. Танці діляться на тих, хто танцює в одязі і тих, хто з бенкетами. Я допускав, щоб взяти картину капелюха і спробувати її підняти. Зважає 3 кілограми, принаймні:
13 хв
Ми також були показані всі пульти керування музикою, світлом та сценічною музикою:
15.00 р.
р.
16 мар
У Лідо встановлено найбільший лазерний пістолет в Європі (право):
18 років
Під час нашого туру зал був наповнений людьми:
р.
Показ складається з 4 частин, між якими виконують циркуляри. Найбільш запам'ятовується молодят з підборами і акробатами:
21.
22.
23.
24.
3250Р. 3700Р.
25.
3250Р. 3700Р.
Джерело: