837
Замок найбільшого винахідника - Леонардо Да Вінчі
Леонардо Да Вінчі проживав останні 3 роки свого життя у Франції, в замку Клос Люца. Він був гомосексуальним, боячи за своє життя, був змушений залишити на Францію, де він був привітний королем Френсісом І. У безпосередній близькості замку Амбіра і навіть замовили підземний прохід на кухню Леонардо, де з'явилися інтимні розмови щодня.
27 фото через Сергій Дол
Габаритний зображення
Сам замок невеликий - тільки десятки номерів:
Всередині відтворений інтер'єр, який був тут під час життя Леонардо Да Вінчі:
04 мар
Леонардо і Король Франції сідають на одному столі цим каміном кожен вечір:
337583.
Підземний тунель безпосередньо в кухню:
Всі над будинком розміщені моделі фантастичних проектів Леонардо, є прототипний вертоліт, а також парашут, гармати, велосипеди та навіть резервуари:
08 мар
09 мар
10 хв
11.
Багато з цих макетів можна побачити в парку в розмірах життя. Наприклад, бак:
Багатобарвний пістолет:
Прототип пішохідних катамаранів:
Водяний млин:
16 мар
Р
У саду також була 3D труба:
Я не розумію сутність цього пристрою, але шукаю всередині ви можете побачити наступне:
Є багато красивих дерев в парку. Я уявляв Леонардо прогулянку між ними. На дисках намальовані частини тіла і розповіли про те, що Леонардо вперше вивчав анатомію, а потім створив свої твори на основі цих знань:
20.
6024211
Від Клоса Люса до замку Амбіра всього 400 метрів, але ми пройшли їх зі складністю, так як ми були покриті великим дощом. Я мав приховати під навісом.
р.
Втілюємо стенди на високій підвісці і до того, що потрібно йти по сувенірним магазинам:
23.
р.
24.
25.
Я любив дегустаційний кабінет всередині. Королівський смакувальник смакує всю їжу, призначену для царя і заповнює її в цьому шафі. Якщо він не загинув в пару годин, то їжа подається на королівському столі.
, Україна
Дуже щільна під замком. Покрівля буквально вписуються поверх одного.
Джерело:
27 фото через Сергій Дол
Габаритний зображення
Сам замок невеликий - тільки десятки номерів:
Всередині відтворений інтер'єр, який був тут під час життя Леонардо Да Вінчі:
04 мар
Леонардо і Король Франції сідають на одному столі цим каміном кожен вечір:
337583.
Підземний тунель безпосередньо в кухню:
Всі над будинком розміщені моделі фантастичних проектів Леонардо, є прототипний вертоліт, а також парашут, гармати, велосипеди та навіть резервуари:
08 мар
09 мар
10 хв
11.
Багато з цих макетів можна побачити в парку в розмірах життя. Наприклад, бак:
Багатобарвний пістолет:
Прототип пішохідних катамаранів:
Водяний млин:
16 мар
Р
У саду також була 3D труба:
Я не розумію сутність цього пристрою, але шукаю всередині ви можете побачити наступне:
Є багато красивих дерев в парку. Я уявляв Леонардо прогулянку між ними. На дисках намальовані частини тіла і розповіли про те, що Леонардо вперше вивчав анатомію, а потім створив свої твори на основі цих знань:
20.
6024211
Від Клоса Люса до замку Амбіра всього 400 метрів, але ми пройшли їх зі складністю, так як ми були покриті великим дощом. Я мав приховати під навісом.
р.
Втілюємо стенди на високій підвісці і до того, що потрібно йти по сувенірним магазинам:
23.
р.
24.
25.
Я любив дегустаційний кабінет всередині. Королівський смакувальник смакує всю їжу, призначену для царя і заповнює її в цьому шафі. Якщо він не загинув в пару годин, то їжа подається на королівському столі.
, Україна
Дуже щільна під замком. Покрівля буквально вписуються поверх одного.
Джерело: