Замок найбільшого винахідника - Леонардо Да Вінчі

Леонардо Да Вінчі проживав останні 3 роки свого життя у Франції, в замку Клос Люца. Він був гомосексуальним, боячи за своє життя, був змушений залишити на Францію, де він був привітний королем Френсісом І. У безпосередній близькості замку Амбіра і навіть замовили підземний прохід на кухню Леонардо, де з'явилися інтимні розмови щодня.
27 фото через Сергій Дол

Габаритний зображення

Сам замок невеликий - тільки десятки номерів:

Всередині відтворений інтер'єр, який був тут під час життя Леонардо Да Вінчі:

04 мар

Леонардо і Король Франції сідають на одному столі цим каміном кожен вечір:

337583.

Підземний тунель безпосередньо в кухню:

Всі над будинком розміщені моделі фантастичних проектів Леонардо, є прототипний вертоліт, а також парашут, гармати, велосипеди та навіть резервуари:

08 мар

09 мар

10 хв

11.

Багато з цих макетів можна побачити в парку в розмірах життя. Наприклад, бак:

Багатобарвний пістолет:

Прототип пішохідних катамаранів:

Водяний млин:

16 мар

Р

У саду також була 3D труба:

Я не розумію сутність цього пристрою, але шукаю всередині ви можете побачити наступне:

Є багато красивих дерев в парку. Я уявляв Леонардо прогулянку між ними. На дисках намальовані частини тіла і розповіли про те, що Леонардо вперше вивчав анатомію, а потім створив свої твори на основі цих знань:

20.

6024211

Від Клоса Люса до замку Амбіра всього 400 метрів, але ми пройшли їх зі складністю, так як ми були покриті великим дощом. Я мав приховати під навісом.

р.

Втілюємо стенди на високій підвісці і до того, що потрібно йти по сувенірним магазинам:

23.

р.

24.

25.

Я любив дегустаційний кабінет всередині. Королівський смакувальник смакує всю їжу, призначену для царя і заповнює її в цьому шафі. Якщо він не загинув в пару годин, то їжа подається на королівському столі.

, Україна

Дуже щільна під замком. Покрівля буквально вписуються поверх одного.

Джерело: