33 фото дивовижної планети Земля з космосу

Уявіть, але ці фотографії не бралися дорогим супутником або телескопом, але звичайною камерою Nikon. Виявляється, що голландський астронаут і фізико-психолог Андрій Куйперс, який наразі проводить дослідження на Міжнародному космічному вокзалі, є істинним міжкласниковим фотографом. Всі, але останні його роботи. Деякі з них не виглядають реально.

1,1 км Rishat структура в Mauritania. (flickr.com)

2,2 км Париж вночі. (flickr.com)

3. У З космосу я хочу, щоб ви всі хороші і барвисті ріки. (flickr.com)

4. У Канали в пустелі Сомалі. (flickr.com)

5. Умань Над тибетською плато з хомалаями, Королівство Бутана і Непалу на фоні. (flickr.com)

6. Данія та Копенгаген, Норвегія та Осло, Швеція та Стокгольм, Північна Німеччина та поза. І, звичайно, Північні вогні. (flickr.com)

7. Про нас Красиве відображення сонця в річці Бразилії. (flickr.com)

Р

8. У У літаках 242 миль на шлях до Америки. (flickr.com)

9. Навігація Південна аурора між Антарктиди і Австралия. (flickr.com)

10. Десертні відбитки на сотні кілометрів вздовж Атлантичного океану. (flickr.com)

11. Льодяні спіралі біля Камчатки, Росія. (flickr.com)

р.

12. У міру зростання сонця і наборів можна побачити різні шари атмосфери. (flickr.com)

13.00 р. Сильний вітер ударає білий пісок. (flickr.com)

14. Сонце відбивається в Середземному і Адріатичного морях. Corsica, Сардинія і Італія. (flickr.com)

15.00 р. Піщаний малюнок Sahara. (flickr.com)

16.00 р. Сніжна Канада. Річка або центіпеде? (flickr.com)

17. Індійська океан хвилі. Я дивлю, якщо вони вище або нижче поверхні води, і які розміри вони є. (flickr.com)

18 років Озеро Повелл та річка Колорадо. Найхолодніші місця – зелена тепла вода, білі і червоні породи, синє небо. І ніхто не опинився. (flickr.com)

19. Метеорит кратер в Канаді. (flickr.com)

20. Альпи дуже спокусливі, але я не привезли ніяких лиж... (flickr.com)

р.

21. Місяць виглядає так само, як і з Землі. Ми бачимо тільки схід сонця і захід сонця весь час. (flickr.com)

22. Рік тому я бачив його з літака і вирішив, що я мав бачити його з космосу. Це Солт-Лейк-Сіті. (flickr.com)

23. Піщаний малюнок Sahara. (flickr.com)

р.

24. Земля вночі. (flickr.com)

25. За словами командира ІКС Данила Бурбанка, очі фотографа сповнена красивих хмарних утворень. (flickr.com)

26. Плани малювати в небо. (flickr.com)

27. Місяця чітко і повільно переміщається до горизонту. (flickr.com)

28. Тихоокеанський океан є чудовим джерелом красивих фотографій. Одна з островів Гілберта. (flickr.com)

29. Африка зустрічає Європу – Страт Гібралтара. (flickr.com)

30. Фоам хмари. (flickr.com)

Р

31. Під час експерименту мені довелося почекати 10 хвилин, щоб я виглядав вікна. І я бачив активний вулкан Etna! (flickr.com)

32. Австралія є приголомшливим континентом з красивими формами. (flickr.com)

33. Comet C/2011 W3 (Lovejoy), з фотографіями командира ІСД Дан Бурбанк, один з перших, щоб побачити його на день запуску.

Джерело: bigpicture.ru