Leica S2 - Lexus у світі фотографії

Вчора в фотостудії «ISO» компанія «Ліка» представила свою нову камеру «S2» - SLR-камеру з матрицею CCD 56% більшого формату, тобто 45 х 30 мм і роздільною здатністю 37,5 мегапікселів. Нова система обробки зображень Maestro забезпечує двічі швидкість середньоформатного цифрового спини та низького споживання електроенергії.

Огляд 20 фото через Ілля Варламов

До Москви прибули дві фотокамери.

Нова камера буде доступна в двох варіантах: «Leica S2» і «Leica S2-P», остання характеризується наявністю сапфірового скла і поліпшеною службою, наприклад, якщо перерву камери, за час ремонту вам буде надана однакова заміна.

Висока швидкість досягається за допомогою двох вбудованих процесорів, Fujitsu FR-80 і FR-V (з архітектурою VLIW), а також допоміжних акселераторів. Нова система буде основою для майбутніх моделей Leica і буде реалізована в наступних поколіннях пристроїв Fujitsu. За словами компаній, платформа забезпечить стабільний розвиток систем обробки зображень в майбутньому.

р.

В якості процесора обробки зображень Leica S2 використовує спеціальний розвиток Fujitsu - Maestro, спеціально виготовлений для Leica. Це дозволяє S2 зробити фотографії набагато швидше з мінімальною енергією.

Крім нового датчика розробники реалізували ряд нововведень, в тому числі подвійну систему затвору для поліпшення швидкості камери і синхронізації камери і спалаху, високоточної автофокусної системи, системи обробки зображень Maestro, що дозволяє прибрати швидкість обробки даних з датчика, зниження споживання електроенергії і багато іншого.

Технічні характеристики:
Матриця: 30 по 45 мм (37.5 мегапікселів, що на 56 відсотків більше, ніж повнорамна цифрова камера SLR), яка дозволяє фотографувати з роздільною здатністю 7500 x 5000 пікселів.
Діапазон ISO: 80 до 1250.
Формат даних: DNG займає 75 мегабайтів за 1 файл, також JPG.
Карта пам'яті: CompactFlash (до 64 ГБ), SD (HC).
Швидкість стрільби: одна і половина кадрів на секунду.
Buffer: Камера має розмір буфера 1 ГБ.
Екран: Три-дюймовий екран високої роздільної здатності. Екран досить яскравий і має кут огляду 160 градусів.
Виріз: Камера має два жалюзі. Запір в камері працює в діапазоні від 1/4000 секунд до 32 секунд. Також в деяких об'єктивах є вимикач з діапазоном 1 / 500 до 8 секунд, синхронізація камер з спалахом при швидкості до 1 / 500 секунд.
Акумулятор: Акумулятор досить для 1000 фото.
Розміри без об'єктива: 160х120х80
Вага: 1410 грам з акумулятором.
Камера є пилососом і водонепроникною.

Я не думаю, що це було гарне уявлення про 4 кнопки. Як видно на фото, все контроль камери 4 кнопки і одне колесо. Всі кнопки запрограмовані, ви можете налаштувати їх для себе, але для додаткових функцій, які вам доведеться піднятися в меню. Дуже не вистачає джойстику, щоб перемістити фото після гасіння, в поливі це відбувається через вибір осі руху.

р.

Асортимент об'єктивів для цієї камери складається з 24 мм ширококутного, 30 мм об'єктив Tilt-Shift, шириною 35 мм, 70 мм, 30-90 мм об'єктива збільшення, 100 мм об'єктива телефото, 120 мм макрооб'єктива, 180 мм об'єктива телефото і 210 мм телефото оптики.

Цього року Leica S2 випустить чотири лінзи:
Summarit-S 70 мм f/2.5 ASPH
APO-Tele-Elmar-S f/180 мм
APO-Macro-Summarit-S 120 мм f/2.5
Summarit-S 35 мм f/2.5 ASPH

Крім стандартної S-версії, лінзи з префіксом CS будуть доступні. Вони будуть інтегровані фірмові технології "Ліка" - центральний вимикач (глухий вимикач), що дозволяє синхронізувати камери з спалахом при швидкості до 1 / 500 секунд. Всі об'єктиви серії S оснащені мікропроцесором, відповідальним за точний фокус, в будь-який час користувач може переходити на ручний режим фокусування.

Колесіко з вибором швидкості затвору. Ось кнопка застібки під ним.

У житті камера виглядає набагато краще, ніж на фото. Спочатку, коли я виглядав на своїх фотографіях в Інтернеті, вона не була дуже красивою. Спочатку я думав, що це була інша камера. Відмінна продуктивність, дуже приємно тримати таку камеру в руках. Я люблю те, що на лінзах немає нічого зайвого. Не зайві нотки і написи, все просто і дуже висока якість.

Все було дозволено перевірити камеру. Випробувано. Я отримав ряд зображень в різних ISOs, з різними налаштуваннями, тому я міг поставити порівняння тут. На жаль, коли я отримав додому, я знайшов картку пам'яті порожнім. За замовчуванням камера була зйомки на SD-карті, не мій CF. Тому я пропоную, що ви проконсультуєте зразки на www.dpreview.com/gallery/leicas2_samples/. Як ви можете побачити з прикладів, високоякісних крапель ISO, хоча не стільки, скільки Hasselblad.

р.

Найближчими конкурентами є Hasselblad H3D, Leaf AFi, і Phase One. Основна відмінність від конкурентів полягає в тому, що Leica спробувала замінити середнє форматування у вигляді фактора, схожого на професійний DSLR. Ті, хто використовує Hasselblad або Mamiya з цифровою спини, знають, що головний недолік цих камер є їх великим розміром і вагою, це незручно працювати з ними без штативу, ніхто не говорить про ергономіку там взагалі. Озера виконана в разі магнію сплаву, її можна сміливо приймати на полі зйомки, вона не боїться води і пилу.

Нове озеро піде на продаж на початку грудня. Найцікавіші ціни:

Звичайна версія 920,000 р.
P-версія зі сапфіровим склом та платиновим гарантією - 1,095,570 с.
70мм лінза - 177,660 р. (з вимикачем 231,000 р.)
Об'єктив 180 мм - 260 000 р. (з вимикачем 296 000 р.)
об'єктив 120 мм макро - 260 000 р. (з вимикачем 296 000 р.)
Об'єктив 35 мм - 207 000 Р. (з вимикачем 243 000 Р.)
Ординарний пристрій - 14 800 р.

Я думаю, що більшість дебатів буде про ціну. Озера не робила дуже дорогою камерою, а озеро завжди варто. Це ім'я з майже століттям історії, озеро завжди зробив кращі камери дальності, які перед подачею SLR камери були дуже популярні з доповідачі. Озера - перша мас-продукована камера 35мм. Його перші прототипи були створені в 1913 році Оскаром Барнаком. Барнак використовується в стандартному кінофільмі 35мм, але з розміром зображення 24х36мм і пропорцією рами 2:3. Ключові слова Барнака «Маленькі мінуси – великі фотографії» значно зарекомендували подальший розвиток фотографії. Багатокамери стають зібраними, онлайн-торгівлі можуть бути знайдені екземпляри, фініши яких використовували дорогоцінні метали і камені.

4820.2001 р.

Що таке нова камера? По-перше, це модна промисловість, реклама, архітектурна та інтер'єрна фотографія. Де потрібно отримати зображення великого розміру і хорошої якості. І найголовніше, де є гроші для такої камери?

Порівняння з моїм Canon 5D Марк ІІ

р.

Діма Чистопов: Я не знаю, чому, але я відразу отримав враження, що я тримала Lexus. Дуже сподобалося дизайн камери. Тут з ергономічною ергономією, відносини залишаються на «ви», вона дуже відрізняється від Kenonovskaya.
Більшість всіх, звичайно, вражені постановою отриманих фотографій! ?

Джерело: