Це Nikki Reed, актриса від Twilight. Про це?
Вентилятори помітили татуювання на руці. Російська
5 зображень в Starlife.ru
Завдяки ретельному розслідуванні я зміг прочитати всю татуювання:
Павло Прилучний, російський актор, нещодавно відігравав важливу роль у фільмі «На гра».
Ось він:
102284
Але де є Павло і де nikki, що таке підключення? й
Це історія. У 2006 році Павло Прилучний закінчив 1-й рік Московської художньої школи-студії. На тій самій школі-студії були, і, ймовірно, все-таки, театральні курси для іноземців, які відвідали дівчину з Лос-Анджелесу ім. Сажа. Вона відвідала іншу дівчину з Лос-Анджелеса – Nikki Reed, вже досить відома американська акторка.
У ці дні освіжники мали іспит і Sage і Nikki прийшли побачити роботу майбутніх російських акторів. Я не знаю, що Pasha був грати, але я думаю, що він був просто дивний і Nikki втратив голову.
Вони зустрілися, Паша не знає жодної англійської та ніккі не знав російську, тому Sage був їх перекладачем. Вони говорять без слів, але розуміють один одному. Nikki проживали в Москві на тиждень довше, ніж запланований, переїхали з готелю Balchug в Pasha, який просто орендував квартиру.
Через тиждень Ніккі пішов до США на місяць. За цей час вони відповідають, Skyped і майже постійно обмінюються повідомленнями SMS. На Скайпу вони навіть запроваджують один одному своїм сім'ям і серйозно планують весілля. місяць пройшов, і Nikki, зробив тиждень і половину між зйомкими, знову прийшов до Москви і на її зап'ясті вона мала татуювання, яке ви бачите на фото Коли, тиждень і половина пізніше, Nikki летять назад до L.A., вони вже знали, щоб вони були одружені, і що весілля буде в Гаваї, і навіть знав, що наречена буде носити, тому що вони встигли вибрати його через Інтернет.
А потім... ніхто не знає, що сталося, але Nikki припинив виклик, відповідь на тексти і електронні листи. Вони кажуть, що вона зараз має афірію з провідним актором в вампіра Сага. Але тату не йде в будь-яку точку.
км
Джерело: