404
Продаж
Я знайшов оголошення на одному форумі... Фото самого лота під вирізом
_______
Я продаю машину ВАЗ 2110, "тен", 2005 рік випуску, дуже красивий насичений колір сірого металу, пробіг 109,000 км.
Автомобіль має незначні пошкодження: куртки і подряпини. Відсутність пошкоджень даху або стовбура. На ніч в дворі були вкрадені каркаси задніх вікон (не дверні вікна).
Пакет LUX, а саме:
- на борту комп'ютера (роботи),
- атермамальне скло,
- передні вікна,
- фронтальні лампи,
- псує,
Підігрів сидіння (не працює),
клімат-контроль без кондиціонера (так званий варіант),
- Радіо Кларіон (роботи, тільки екран не горить) + 4 динаміки Піонерів (також працює).
Автомобіль в хорошому стані, але є кілька незначних проблем:
- Відключені сигнали,
- немає проходу балки в правому заголовку, ліва заголовка нова, нещодавно встановлена,
- багажник не відкривається,
- Виправлення пасажирського місця порушується, але встановлюється в комфортне положення,
Двері водія не відкриті зсередини.
- склянка дверей водія не закривається до кінця, є тонка застібка,
- піч продувається тільки гарячими, на жаль, не відключається,
- підігрів сидіння не працює,
Рука регулювання лівого дзеркала зламана,
Сигарет випадково згорнув невеликий отвір в пасажирському місці.
- не відкрився глівковий відсік,
- розбиті удари,
- 2 з чотирьох опор передачі, так званої подушки, зламали, але коробка сама нова, нещодавно змінена,
Автомобіль був обслугований на станціях технічного обслуговування, кожен 20,000 Мобіле масло було змінено 1, шайбу і серветки працювали, заміщаний ремінь був замінений, накладки були змінені, заднє ліве колесо - литий диск, частково зимова гума.
З можливих інвестицій в найближче майбутнє тільки змінити нафту, а зчеплення.
Хочу відзначити двигун - в цій конфігурації є потужний 1.6 двигун, а не як на звичайних десятках 1.5. Двигун є тяговим + не боїться розриву термінів пояса, коли розрив клапанів пояса не згинається, тестується на власний досвід.
Ціна автомобіля становить 40 000 рублів, можлива розумна гомілка.
Батарея сіла в автомобілі, але з реальним інтересом покупця, я заряджу його і автомобіль може початися.
Причиною продажу автомобіля є придбання нового автомобіля, адже через всі чотири роки вже автомобіль був нудний, необхідно змінити.
Фото
Натюрморт
Натюрморт
Натюрморт
р.
Джерело:
_______
Я продаю машину ВАЗ 2110, "тен", 2005 рік випуску, дуже красивий насичений колір сірого металу, пробіг 109,000 км.
Автомобіль має незначні пошкодження: куртки і подряпини. Відсутність пошкоджень даху або стовбура. На ніч в дворі були вкрадені каркаси задніх вікон (не дверні вікна).
Пакет LUX, а саме:
- на борту комп'ютера (роботи),
- атермамальне скло,
- передні вікна,
- фронтальні лампи,
- псує,
Підігрів сидіння (не працює),
клімат-контроль без кондиціонера (так званий варіант),
- Радіо Кларіон (роботи, тільки екран не горить) + 4 динаміки Піонерів (також працює).
Автомобіль в хорошому стані, але є кілька незначних проблем:
- Відключені сигнали,
- немає проходу балки в правому заголовку, ліва заголовка нова, нещодавно встановлена,
- багажник не відкривається,
- Виправлення пасажирського місця порушується, але встановлюється в комфортне положення,
Двері водія не відкриті зсередини.
- склянка дверей водія не закривається до кінця, є тонка застібка,
- піч продувається тільки гарячими, на жаль, не відключається,
- підігрів сидіння не працює,
Рука регулювання лівого дзеркала зламана,
Сигарет випадково згорнув невеликий отвір в пасажирському місці.
- не відкрився глівковий відсік,
- розбиті удари,
- 2 з чотирьох опор передачі, так званої подушки, зламали, але коробка сама нова, нещодавно змінена,
Автомобіль був обслугований на станціях технічного обслуговування, кожен 20,000 Мобіле масло було змінено 1, шайбу і серветки працювали, заміщаний ремінь був замінений, накладки були змінені, заднє ліве колесо - литий диск, частково зимова гума.
З можливих інвестицій в найближче майбутнє тільки змінити нафту, а зчеплення.
Хочу відзначити двигун - в цій конфігурації є потужний 1.6 двигун, а не як на звичайних десятках 1.5. Двигун є тяговим + не боїться розриву термінів пояса, коли розрив клапанів пояса не згинається, тестується на власний досвід.
Ціна автомобіля становить 40 000 рублів, можлива розумна гомілка.
Батарея сіла в автомобілі, але з реальним інтересом покупця, я заряджу його і автомобіль може початися.
Причиною продажу автомобіля є придбання нового автомобіля, адже через всі чотири роки вже автомобіль був нудний, необхідно змінити.
Фото
Натюрморт
Натюрморт
Натюрморт
р.
Джерело: