Жорсткий кухонний прилад

Недавній, просто інший день, я пішов на пару з дружиною в магазинах, в пошуках покупки щось в подарунок на DR одного старого друга.
Магазини тепер рясні, тому поїздка не була короткою. Наприкінці третьої години безцільової бродіння, що поглянувся на іншому вітрині, я мимовільно припинив від сильної (прискіпливої несвідомої) тривожності ... дивився більш тісно ... гостра холодна голка терору мене прокочувала, і моя спина була покрита непристойною палицею поту ...

Право від лічильника, гострі округлі різачі Про нас

Моя дружина, тітка досвідчена і хабарка, як я відразу бачу вірну мету пристрою, адже мій вичавлений віскпер “Зима я точка, слов'янська...” відповів на неоднозначну посмішку, і до непристойного крі, що це повинно бути заборонена під Женевською конвенцією, як не маючи нічого спільного з людством – не менше неоднозначним но... Середні віки, що звучать на мене ...

Отже, тут це, створення злого дизайну генія – за ціною тега: «Кріплення моркви – це нове слово на кухні!»

І ось, в процесі використання. Якщо ви повернете уяву і згадайте дитячу антетику на межі садизма, то ... краще не включати уяву.

Щоб зробити фотографії в цьому гарячому блоці вільної торгівлі, звичайно, не допускається, так що фотографії видаляються з сайту виробника. Більший розмір і більш візуальний кут, на жаль, не знайшов - в житті він виглядає набагато більш лякаючи.

ZZY: Цей щит робиться в Росії, я думаю десь в Уляновську, і він коштує більше або менше копійки... Я страшний...

А також, можливо, це міфічний, жорстокий x@#terror, який кожен знає про, але ніхто не бачив?

Джерело: