701
Супарвоно - високий чоловік з Індонезії (13 фото)
Супарвоно троянда, щоб полум'я цього тижня після одного з його родичів в його будинку село Тунггал Трі Джейя, на південній провінції Лампун на острові Суматра, запросив сусідів взяти картину його.
Через кілька днів він з'являється на телебаченні Jakarta's в якості "Гіант Лампунг".
Офіційні заміри були взяті на 2.42 метрів, достатньо вважати найвищою людиною в Індонезії, але далеко від рекорду Guinness. Він був 5 сантиметрів на висоті рекордного власника Султана Косена з Туреччини.
«Я почав розуміти свою виняткову висоту, коли я був 10 років. В цей час я вже був найвищим у моїй школі і в селі.
Супарвоно живе з батьками і заробляє гроші, роблячи непарні роботи в с.
Про нас
01 мар
02 мар
03 мар
04 мар
05 мар
06 мар
07 мар
08 мар
Султан Кєсен Туреччина офіційно визнаний найвищим чоловіком у світі (2.47 м).
09 мар
Він був офіційно визнаний власником рекордів Guinness World у серпні 2009 року.
10 хв
Він переповнений колишній світовий рекордний тримач Bao Xishun, висота якого становить 2.36 м.
11.
Друга найвища людина в світі Jao Lian з провінції Хенан в Китаї, висота якого була вимірена на 2.46 м.
12.
Роберт Вадло Іллінойс, США, був найвищою людиною в історії, яка підтримується безповоротними доказами. Його висота була 272 см, загинув у 1940 році у віці 22.
13 хв
Джерело:
Через кілька днів він з'являється на телебаченні Jakarta's в якості "Гіант Лампунг".
Офіційні заміри були взяті на 2.42 метрів, достатньо вважати найвищою людиною в Індонезії, але далеко від рекорду Guinness. Він був 5 сантиметрів на висоті рекордного власника Султана Косена з Туреччини.
«Я почав розуміти свою виняткову висоту, коли я був 10 років. В цей час я вже був найвищим у моїй школі і в селі.
Супарвоно живе з батьками і заробляє гроші, роблячи непарні роботи в с.
Про нас
01 мар
02 мар
03 мар
04 мар
05 мар
06 мар
07 мар
08 мар
Султан Кєсен Туреччина офіційно визнаний найвищим чоловіком у світі (2.47 м).
09 мар
Він був офіційно визнаний власником рекордів Guinness World у серпні 2009 року.
10 хв
Він переповнений колишній світовий рекордний тримач Bao Xishun, висота якого становить 2.36 м.
11.
Друга найвища людина в світі Jao Lian з провінції Хенан в Китаї, висота якого була вимірена на 2.46 м.
12.
Роберт Вадло Іллінойс, США, був найвищою людиною в історії, яка підтримується безповоротними доказами. Його висота була 272 см, загинув у 1940 році у віці 22.
13 хв
Джерело: