Білорусь. Чи є Росія та Україна далеко позаду?

Написання horoshiyblog:

Чи залишилася Україна Білорусь?

Назва не є заявою, але питання.

Незважаючи на свою територіальну близькість, Білорусь в свідомості багатьох жителів УРСР з якоїсь причини все ще пов'язана з півпорозом, аграрною країною, далеко не знімається в її розвитку з будь-якої Молдови або Таджикистану. Я не знаю, що рідні білоруські думають про це, але стандарт життя я бачив в цій країні практично не відрізняється від Росії або України. А в таких аспектах, як чистота і порядок, Білорусь залишить будь-яку країну СНД далеко за:

доб.

Чистий навіть в куточках, хоча б здавалося б, чому там ковтати, якщо ще ніхто не буде бачити? Тим не менш, прибирання тут дуже поширена, і основні вулиці і навіть кілька разів на день, але я підозрю, що люди самі не дуже хочуть кинути сміття під ногами. Ось реальний приклад, який я бачив в центрі Мінська: людина приходить, кидає шматочок паперу в сміття може стоячи на вулиці, пропускає, повертає, забирає його з тротуару і кидає її в сміття. В результаті вже легендарна ідеальна Мінська чистота, які сусідні країни не можуть навіть мріяти:

3 хв

4. У

5 хв

6 хв

7 хв

8. У

Хочу сказати, що я чув думки, що Мінськ схожий на рекламний буклет країни, і в провінції все далеко від того, що так весело (як правило, деякі стверджують, що це не справа і в інших містах все занадто), я не знаю, я буду судити тільки те, що я бачив:

р.

10 хв

11.

12.

Я додаю до цього факту, що в поїздах білоруських провідників погладжування автомобілів кілька разів під час поїздки, і проколів на одному з вільних полиць постільної білизни, ретельно закритих завісою.

Здається, що замовлення білоруських слов'ян дійсно подобається (з власного визволення або тому, що батько наказано – не важливо).

14.

Херсон650

15.00 р.

Хоча, як правило, вважається, що рівень сервісу Білорусь не набагато переїхала з СРСР (в багатьох сферах, на жаль, це правда), перше, що дивиться в Мінську: ставлення рецепції одного з місцевих готелів. Відповідаючи, що не було місць (ми раніше не забронювало приміщення, позбавляючи його на місці), вона сама почала називатися іншими готелями і запитати, якщо вони були доступні номери.

До речі, платіжна система готелю не занадто гуманна для іноземців: одна ціна для білоруських, двічі як дорогі для мешканців СНД, три для гостей з далекого зарубіжжя. Для відвідувачів ця практика здавалася поганим і порядним, для білоруських, навпаки, це прояв державного занепокоєння. Але все ж, навіть за подвійну вартість, ціни фантастично низькі, хоча дешеві готелі в оформленні інтер'єру не сильно відрізняються від себе під час загартування.

В Радянському Союзі:

17.00 р.

18 років

19.00 р.

Але це погано? Може бути, якщо ви берете все краще з СРСР і додаємо до цього переваги сучасного європейського життя, результат не буде так погано. Саме тому в Мінську всі перехресні вулиці тільки на зеленому світлі, так як на замовлення в Європі? Навіть на околиці і невеликих алеях, які можна піти в два кроки, навіть якщо поруч немає натяка автомобіля, а вулиця видно кілометром в обох напрямках?

Ситуація на дорогах дуже схожа... По дорозі, про домінування поліції в Білорусі - через 3 дні я зустрів тільки одного поліцейського, хоча до цього я впевнений, що майже половина населення країни діє в органах.

Але не можна ігнорувати недоліки! Єдина проблема з поїздкою була місцевими грошима. Зважаючи на свій надзвичайно низький рівень, що йде, наприклад, в магазин потрібно взяти цілий пакет грошей.

Не дуже популярне пиво:

р.

Це все.

Самі білоруські білоруські товари в магазинах (хоча, теорія, підтримка вітчизняного виробника не так погано). Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Нарешті, кілька «просто фото»:

24.

25.

26.

Те ж "Біблібрари":

28.

29 кв.м.

30.

31.

32.

І, нарешті, білоруська мова (навіть серйозну). Повідомляємо слово «Караетза» неодночасно-популярного онлайн-ланцюгу, обов’язково погане Альбані:

Поштова скринька Мінська:

р.

Дитячий залізничний вокзал:

Салон краси:

І, звичайно, цибулинні!

за допомогою en_travel

Джерело: