1143
До Байкал у січні!
Новорічні пристрасті не встигли зануритися, і я вже впакував рюкзак, збираюся до Байкал. А вже 3 січня поїзд кинув мене з столиці Красноярського краю до столиці Іркутської області.
Місто зустрів мене з серйозним морозом.
Крім того, як в Красноярську, застуда була збільшена постійною вологістю, Іркутська ГЕС, як і наші, створює безалкогольний гельмінт після себе.
Результатом є постійний морозний туман.
Але далі від Іркутського, більшого сонця.
В цілому, парадоксально, кількість сонячних днів Baikal конкурує з Сочі!
На фото - по Ангарі, що потрапив до с. Списвинка, стоячи на березі Байкал
Я не знаю, де я.
Ось хвиля, що лягає біля ніг. Чи є це банк Ангари? І де знаходиться Байкал, на льоді якого я збираюся перехрестити на іншу сторону озера?
- Так Baikal ще не заморожений - давній посміхався. Може бути в лютому лід буде підніматися.
Так, Байкал не збирався замерзнути, багато до мого сюрпризу. На горизонті з бінокулярними ярусами можна побачити щось, як скуга.
І під ногами був непристойним шумом серф ...
Ну, добре, не витрачаючи часу, я пішов до будівлі величезного акваріума, розташованого в Списвинці.
Він являє собою майже всі фауни великого озера - включаючи ущільнення.
Ось заморожений безперешкодний перед камерою.
Р
І зараз! На Черському Пікі. Де неспішний хліб Baikal відкритий ...
На малюнку, до речі, джерело Ангари явно видно - єдиний річковий потік з Байкал.
Якщо я не помилився, слово «Ханара» у перекладі означає «падінь». Через таку величезну криву, Балальський щедрий передає свою воду з Єнісієм.
Де ще в Росії ви знайдете ім'я вулиці, присвячену виникненню річки?
І це вид на Хамар-Дабан-Рейдж.
Недалеко від джерела видно так званий «Схаманський камінь» – культове місце малих національностей, які мешкають Байкал. Алас, після будівництва Іркутської ГЕС, вона була практично повністю прихована.
Я тільки провів один день на Байкал.
Я купив свіжокопаний бейкальовий омуль, відвідав астрономічну обсерваторію, насолоджуючись морозильною експансією - і пішов додому.
Висновок є те, що дива завжди з нами. Ви просто зможете побачити їх.
На наступний новорічний свята – Сам Сибірський Бог замовив принаймні один день, щоб піти в Байкал
Хоча при бажанні Мусковіти можуть швидко дістатися до неї.
Джерело:
Місто зустрів мене з серйозним морозом.
Крім того, як в Красноярську, застуда була збільшена постійною вологістю, Іркутська ГЕС, як і наші, створює безалкогольний гельмінт після себе.
Результатом є постійний морозний туман.
Але далі від Іркутського, більшого сонця.
В цілому, парадоксально, кількість сонячних днів Baikal конкурує з Сочі!
На фото - по Ангарі, що потрапив до с. Списвинка, стоячи на березі Байкал
Я не знаю, де я.
Ось хвиля, що лягає біля ніг. Чи є це банк Ангари? І де знаходиться Байкал, на льоді якого я збираюся перехрестити на іншу сторону озера?
- Так Baikal ще не заморожений - давній посміхався. Може бути в лютому лід буде підніматися.
Так, Байкал не збирався замерзнути, багато до мого сюрпризу. На горизонті з бінокулярними ярусами можна побачити щось, як скуга.
І під ногами був непристойним шумом серф ...
Ну, добре, не витрачаючи часу, я пішов до будівлі величезного акваріума, розташованого в Списвинці.
Він являє собою майже всі фауни великого озера - включаючи ущільнення.
Ось заморожений безперешкодний перед камерою.
Р
І зараз! На Черському Пікі. Де неспішний хліб Baikal відкритий ...
На малюнку, до речі, джерело Ангари явно видно - єдиний річковий потік з Байкал.
Якщо я не помилився, слово «Ханара» у перекладі означає «падінь». Через таку величезну криву, Балальський щедрий передає свою воду з Єнісієм.
Де ще в Росії ви знайдете ім'я вулиці, присвячену виникненню річки?
І це вид на Хамар-Дабан-Рейдж.
Недалеко від джерела видно так званий «Схаманський камінь» – культове місце малих національностей, які мешкають Байкал. Алас, після будівництва Іркутської ГЕС, вона була практично повністю прихована.
Я тільки провів один день на Байкал.
Я купив свіжокопаний бейкальовий омуль, відвідав астрономічну обсерваторію, насолоджуючись морозильною експансією - і пішов додому.
Висновок є те, що дива завжди з нами. Ви просто зможете побачити їх.
На наступний новорічний свята – Сам Сибірський Бог замовив принаймні один день, щоб піти в Байкал
Хоча при бажанні Мусковіти можуть швидко дістатися до неї.
Джерело: