Сенсорні пальцями неба

Ergaki Ridge в Красноярській Території

За дванадцять годин наша подорож з Красноярськ тривала. І в кінці, прокинувшись з пухирки, я розморожаю - автобус кинувся по краю абіс, і за ним, чітко вирізати на фоні світанку неба, кам'яні пальці досягали для нього ...
Це слово «Ергакі» перекладається з мітичної мови. Довгий час від Тува до Мінусинського басейну через Західний Саян. Дика сила персидських скель, безумовно, занурила їх в сакру. Навіть ми, сучасні люди, заморожені в хребті Ергакі, не змогли вірити, що все це робота природи.

Сенсорні пальцями неба

Але достатньо поезії. На четверту годину ми ходимо з дороги до деяких яскравих озер. Причіп занурюється під деревами, спідницями болгарки, проходить уздовж димоходу - і все це підгортання. Дві кілометри на годину! Я ніколи не ходив так повільно...

284895

Коли ми прийшли до вершини, серце моє серце було побиття в голову. Це майже 2000 метрів над рівнем моря! А рюкзак за... Але що відкрився до наших очей ми забуваємо про втому. Під ногами розтягував гірське озеро Светлой в рамках потужної кедрової ялинки. Сила... І на відстані, як якщо змішувати, є дві потужні вершини - зірка і птах.

Сенсорні пальцями неба

Унікальність Ergaki Ridge полягає в тому, що багато природних об'єктів зосереджені тут в невеликій області. Роки, вершини, гроти, озера, водоспади, тага, тундра, зрошення - і все це Yergaki! У три або чотири дні можна легко натиснути 4 гігабайти цифрово – краса просить об'єктив.

Сенсорні пальцями неба

Вже в серпні сніг падає в Yergaki ...

Сенсорні пальцями неба

Знаменитий підвісний камінь

Сенсорні пальцями неба

Тепер він той же, але з іншого боку.

Сенсорні пальцями неба

Пташиний птах.

Сенсорні пальцями неба

Star Peak в Sunset Rays

Сенсорні пальцями неба

Сплячий Саян
Ви можете побачити гордий профіль носа, руки тихо складені на грудях.
Вона сказала, що коли Хангінг Камінь падає, Сплячий Саян прокинеться.

Сенсорні пальцями неба

Джерело: