Пропонуємо вашій увазі великий фотогід по тілах зірок і їх татуюванням.
1. Меган Фокс
Меган має татуювання Мерилін Монро. У 2009 році вона заявила, що дуже захоплюється Мерилін, але ніколи не буде наслідувати її. За словами актриси, її татуювання служить попередженням про те, що не можна повноцінно належати кіноіндустрії, так як ламає людину. Фото зроблено на церемонії вручення премії Teen Choice Awards в Юніверсал-Сіті, штат Каліфорнія.
Татуювання з колючим дротом на лівому плечі актриси і моделі Памели Андерсон з'явилося в 1996 році під час зйомок науково-фантастичного фільму "Колючий дріт" з Памелою в головній ролі.
3. Еван Рейчел Вуд
Спина актриси прикрашена цитатою Едгара Аллана По, яка говорить, що: «Чи все, що видно або уявлено мені, є сном у сні?» У 2011 році актриса зізналася журналу Esquire, що у неї було дев'ять татуювань, в тому числі одна на внутрішній стороні губи, яку вона нікому не показує.
4. Джонні Депп
Після розриву з актрисою Вайноною Райдер Джонні Депп змінив татуювання на плечі з "Вайнона назавжди" на "Вино назавжди". Тут на картині можна побачити татуювання у вигляді горобця, що летить над водою, а під ним ім'я Джек. Джек – це ім'я сина Деппа та його знаменитого персонажа з «Піратів», капітана Джека Горобця.
5. Еммі Вайнхаус
Татуювання Еммі, а їх на тілі цілих 12, розповіли історію останніх кількох років її життя. Тату на лівому плечі у вигляді підкови з написом "Daddy Girl": підкова є символом щастя, і напис говорить сама за себе, а татуювання у вигляді дівчини символізує ексцентричну сторону натури співачки.
6. Крістіна Агілера
На сайті people.com йдеться, що співачка має п'ять татуювань на тілі, у тому числі її прізвисько Xtina, витатуйоване на задній частині шиї.
7. Ріанна
Татуювання зірки каскадом спускається по шиї та спині зірки R&N&B. У неї є татуювання "R" на лівій лопатці, приурочене до виходу альбому "Rated R" у 2009 році.
8. Келлі Осборн
На тілі Келлі Осборн, дочки чоловіка, кісточки пальців якої прикрасило татуювання "OZZY" - безліч татуювань. На цьому фото, зробленому під час 53-ї престижної церемонії вручення премії "Греммі" в Лос-Анджелесі, можна побачити татуювання у вигляді черепа, крило ангела на спині, синтезатор на руці та татуювання якоря на іншій руці
9. Джастін Бібер
Джастін Бібер в компанії своєї дівчини Селени Гомес на пляжі на Гаваях в кінці травня 2011 року. Канадський поп-ідол має вертикальний напис «Ієшуа» на лівій стороні грудей, що в перекладі з івриту означає «Ісус».
10. Рожевий
За даними ЗМІ, співачка має понад 20 татуювань різних розмірів та стилів, одне з яких зроблено як данина поваги до трауру за її загиблим бульдогом Елвісом з написом "Час плакати". Настав час оплакувати. Спіть спокійно».
11. Хейден Панеттьєрі
Колишня зірка "Героїв" має татуювання на лівій стороні спини з написом "Vivere senza rimipianti". У перекладі з італійської ця фраза означає «Життя без жалю», але жаль тут в тому, що напис витатуйований з помилкою.
12. Ліллі Аллен
На правому зап'ясті британська співачка має ланцюжок із символів татуювань. Також у неї є татуювання "тс..." на вказівному пальці, який вона зробила після вечірки з Ліндсі Лохан, яка також має схоже татуювання.
13. Томмі Лі
На тілі колишнього барабанщика Mötley Crüe Томмі Лі складно знайти проміжки, які не забиті татуюваннями. Тут, на фото, зробленому в Калвер-Сіті, живіт зірки та колишньої дружини Памели Андерсон перехрещений величезним написом "Mayhem". У 1998 році під час цивільного судового процесу на передпліччі рокера на його передпліччі була виявлена свастика. Це було на слуханні у справі Томмі Лі за напад на єврейського фотографа біля клубу Лос-Анджелеса. Пізніше музикант зібрав це татуювання докупи.
14. Кейт Урбан
Соліст і автор пісень Кіт Урбан, чоловік Ніколь Кідман, має татуювання з її ім'ям і сердечками на правому біцепсі. На правому зап'ясті у нього кельтський символ з ініціалами дружини, а на внутрішній стороні лівої руки - громовержець.
15. Вікторія Бекхем
Послідовність єврейських букв на шиї і спині співачки означає: «Я належу своєму коханому, а мій коханий належить мені». Це цитата з біблійної «Пісні над піснями».
16. Девід Бекхем
За ці роки зірка англійського футболу зробив безліч татуювань, у тому числі імен своїх синів – Брукліна, Ромео та Круза – на спині. Також у нього є крилатий хрест на шиї та ангел-охоронець на спині між лопатками.
17. Крістіна Річчі
Подейкують, що актриса Крістіна Річчі має щонайменше вісім татуювань, найбільшим з яких є Аслан (на правій лопатці), великий лев із «Хронік Нарнії».
18. Кріс Браун
За словами співачки, він рано почав робити татуювання. А перше татуювання він зробив у 13 років, попросивши дозволу у матері. Зараз у нього є татуювання, на яких зображений Ісус, ніндзя, різні черепи і так далі.
19. Скарлетт Йоханссон
Актриса Скарлет Йоханссон має кольорове татуювання у вигляді сходу сонця на лівій руці, яке має для неї особливе значення. Але не сподівайтеся розгадати таємницю. За її словами, це татуювання робить її щасливою, коли вона дивиться на нього. Але причина, по якій було зроблено татуювання, дуже особиста.
20. Майлі Сайрус
За чутками, колишня зірка студії Disney Майлі Сайрус має сім татуювань. Перше татуювання зірки-підлітка було на лівій стороні грудей - це був напис "Просто дихай". З тих пір вона зробила татуювання з написом «LOVE» на внутрішній стороні правого вуха, серце на мізинці правої руки та Ловець снів на правій стороні під пахвою, серед іншого.
21. Міна Суварі
Актриса Міна Суварі, яка стала популярною завдяки фільму «Краса по-американськи», має татуювання у вигляді напису "Word Sound Power" під головою лева. Також у неї є татуювання з цифрою 13 на грудях
22. Бет Дітто
У Голлівуді, штат Каліфорнія, співачка Бет Дітто демонструє татуювання якоря зі словом "MOM" на вершині топа.
23. Ліндсі Лохан
Актриса Ліндсі Лохан зробила татуювання з цитатою Мерилін Монро. Цей напис свідчить: «Кожен з нас є зіркою і заслуговує на право сяяти». Тут на знімку зображена самотня зірка на його зап'ясті.
24. Майк Тайсон
Колишній боксер Майк Тайсон має численні татуювання, включаючи портрет Че Гевари на лівій стороні тулуба. Було багато пліток про татуювання символу маорі навколо лівого ока, особливо навесні 2011 року, коли Тайсон з'явився у фільмі «Похмілля у Вегасі». А в «Похмілля у Вегасі-2» таке ж татуювання було на обличчі Еда Хелмса і чоловік, який зробив Тайсону татуювання, подав позов проти кіностудії Warner Bros за порушення авторських прав і намагався заблокувати вихід фільму на екрани.
25. Мелані Гріффіт
На правій руці актриси Мелані Гріффіт є татуювання у вигляді серця з написом "ANTONIO" на честь четвертої річниці її шлюбу з третім чоловіком Антоніо Бандеросом.
26. Румер Вілліс
Актриса Румер Вілліс вирішила піти по стопах своїх батьків (Демі Мур і Брюса Вілліса) і зробила просте татуювання з написом "подарунок".
27. Халк Хоган
Рестлер Халк Хоган задоволений своїми численними татуюваннями, в тому числі словом "безсмертний" на лопатках. На фото цитата з Exodus "Я - Істота", витатуйована в 2009 році, а його майбутня дружина мала татуювання на зап'ясті з ім'ям "Террі" (справжнє ім'я Халка Террі Болеха).
28. Джеймі Кінг
За словами актриси Джеймі Кінг, вона шкодує, що зробила деякі зі своїх татуювань, які доводиться вигадувати під час зйомок, але це не заважає їй додавати нові. Так у неї прізвище, зірка і фея (на спині), діамант і піки на зап'ястях. У 2009 році на тілі актриси з'явилася цитата Емілі Діккенсон: «Якщо серце - хоча б одне -
Я не дам тобі розбитися —
Я жив не даремно!
Якщо я візьму його на свої плечі —
Щоб хтось міг випростатися —
Біль — хоча б один — багато —
До вмираючої птиці
Я поверну частинку тепла —
Я жив не даремно!»
29. Слеш
У Слеша є кілька ретельно продуманих татуювань, у тому числі череп у капелюсі з літерами «DTYD» на лівій руці. А ось та, якою тут хвалиться рокер, силует, відомий як «VR-дівчина», є однією з емблем, що представляють гітарний гурт Velvet Revolver.
30. Ліл Вейн
Репер Lil Wayne майже повністю вкритий татуюваннями. Багато з них мають автобіографічне значення, включаючи борозни навколо шкіри голови, слово «зброя» на долоні, флер-де-ліс, що позначає його новоорлеанське коріння, і слова «Я є музика» на обличчі; також з правого боку спини велика молитва, татуйовані вени з одного боку та слова «Бійся Бога» з іншого.
31. Кортні Лав
Розгледіти татуювання співачки Кортні Лав нескладно: зазвичай, коли вона їх робить, відразу ж публікує фото. Серед татуювань співачки – татуювання зі словами "Let it bleed" на внутрішній стороні правої руки (альбом Rolling Stones), ангел на правому плечі та безліч маленьких квітів на руці та грудях. За її словами, татуювання у вигляді літери "К" (в пам'ять про її покійного чоловіка Курта Кобена) не припало до душі акторові Едварду Нортону, з яким у неї був роман. Вона відмовилася зводити її разом, коли він наполягав.
32. Бенджі Медден
Гітарист "Good Charlotte" Бенджі Медден (праворуч з близнюком Джоелом, також у групі) виглядає дуже патріотично зі своїми татуюваннями: у нього на спині намальований Бен Франклін. Але є кілька татуювань, які відображають його християнські переконання – зв'язаний Ісус з терновим вінцем на голові, витатуйований не менше трьох разів по всьому тілу. А також «Аліса в країні чудес», велика корона з написом «Мама» на ній і словами «Створена людина» на кісточках пальців.
33. Келлі Ріпа
У неї так багато татуювань, але татуювання співведучої Live with Regis і Келлі Ріпи Келлі Ріп у вигляді троянди, серця на лівій щиколотці, вона іноді називає символом юнацької дурості, яку вона отримала, коли їй було 19 років. Однак вона не боїться бути «дурною» — у 2010 році вона продемонструвала нещодавнє татуювання на зап'ясті: слово «Consuelos», на честь її чоловіка Марка Консуелоса, з яким вона разом 13 років.
34. Алісса Мілано
Актриса Алісса Мілано має безліч татуювань, включаючи чотки на спині, хрест і ангела на щиколотці (разом з ініціалами її колишнього коханого), ланцюжок з червоних троянд і зеленого листя на іншій щиколотці, а також буддійський символ "глибини мудрості і єдності" на задній частині шиї.
35. Пас де ла Уерта
Пас де ла Уерта пишається своїм татуюванням кобри від коліна до ікри і із задоволенням демонструє його на прем'єрі фільму "Boardwalk Empire" в Атлантик-Сіті, штат Нью-Джерсі, 2010 рік.
36. Нікі Хілтон
З яким татуюванням найкраще виглядає спадкоємиця мережі готелів? Звичайно, з тією, що у Нікі Хілтон на попереку (її прізвище), але у неї також є маленьке сердечко на щиколотці і хрест внизу шиї.
37. Нікі Мінаж
На лівій руці у співачки є татуювання з написом "Бог завжди зі мною".
38. Аланіс Моріссетт
Співачка Аланіс Моріссетт любить робити татуювання у вигляді слів (також є кілька фотографій). У неї на тілі є татуювання зі словами "дихати" і "м'яко", а також лежачий помаранчевий тигр на передпліччі.
39. Бріттані Даніель
Актриса Бріттані Деніел зробила захисне тайське татуювання "Янтра" у відомого тату-майстра Ажана. Однак його техніка татуювання не для людей зі слабкими нервами.
40. Анна Налик
Співачка Анна Налік має два татуювання на спині зі словами "Полум'я світла" (цитата з автора пісень Леонарда Коена) та "Не бійся майбутнього, не плач за минулим" (цитата з Персі Біші Шеллі)
41. Тревіс Баркер
Перерахування татуювань барабанщика "Blink 182" Тревіса Баркера може зайняти цілий день. У нього є татуювання по всьому тілу, включаючи емблеми Cadillac, радіоприймачі бумбоксу, зірки, серця, фотографії дівчат кінозірок, сценарії, вогонь і полум'я, дим, музичні ноти і прапори.
42. Кеті Перрі
У Кеті Перрі дуже багато татуювань. На щиколотці – полуниця, на лівому зап'ясті написано слово «Ісус». А на правому біцепсі є татуювання, яке асоціюється з її чоловіком Расселом Брендом і означає "плисти за течією".
43. Біллі Джо Армстронг
Більшу частину тіла співака Green Day Біллі Джо Армстронга займають татуювання, але найбільше їх на правій руці: імена дружини і сина (Адріана і Джозеф), два молиться ангела, кущ троянди, слова «на всі часи» із зіркою по обидва боки, японські символи «шпилькова головка» і «горщик» і так далі.
44. Ніколь Річі
Ніколь Річчі (на фото з чоловіком Джоелем Медденом) має татуювання у вигляді крил на шиї та невеликий фрагмент дівочого прізвища. У Ніколь також є інші татуювання, зокрема чотки з бісеру з хрестом навколо лівої щиколотки.
45. Дженніфер Лав Х'юїтт
Актриса Дженніфер Лав Х'юїтт вміє носити татуювання: вона віддає перевагу тимчасовим, і протягом багатьох років її часто бачили з подібними татуюваннями. Її єдиним постійним татуюванням є слово «Я...» біля п'яти на правій нозі.
46. Зої Салдана
Актриса Зої Салдана здивувала учасників заходу "Gala Benefit Інституту костюма", що проходив у Музеї мистецтв у Метрополітен. Там вона продемонструвала нове татуювання (у неї є татуювання на щиколотці, написане арабською в'яззю – "Хочу її запитати") на лівій стороні спини. Але це залишається загадкою; Кажуть, що він написаний на фарсі або арабській мові і його важко перекласти.
Джерело: bigpicture.ru