476
Київ: Московський міст (20 фото)
Написання автора, raskalov-vit:
Московський міст є одним з транспортних міст по Дніпра в Києві, що грає важливу роль в транспортній інфраструктурі столиці.
Відкрито в грудні 1976 р.
Він складається з трьох частин: кабельно-розкладний міст через Дніпро довжиною 816 м, міст над річкою Десенка (довжина 732 м) і перевалка над набережною Славутича (Оболон) довжиною 55 м.
Згідно з оригінальним проектом було три смуги для руху в кожному напрямку.
Розташований в північній частині Києва, південь від залізничного Оболонь. Підключає правобережну частину міста з масивами Трощини та Веселки.
На мосту в кінці 1980-х (мт No 30, 31).
Частина Малої районної дороги.
І тоді я вставляв, рубаний, холодний і вітерний.
З цією невеликою площею потрібно зняти, на місті є два. Я хотів би відзначити, що коли вантажівка йде, ці платформи просто йдуть. Брр.
Київське пальто зброї розташоване на висоті 115 метрів, виконаних з деяких незвичайних пластмас.
Одна з опор пілону мосту, 115 метрів вільного падіння в Дніпрі.
р.
...
Острів Труханов, Черторо Бей, Десенка Бей та Троєщина на горизонті.
На горизонті Петровський залізничний міст.
Р
5 міст (!!!!)
Подолськ-Снедний міст переправила метро на Троєщину.
3123792
ЖК «Оазис», Храм Різдва і без назви будівельний майданчик, який я хотів піднятися, але все ж вирішив піднятися на міст.
Комсомолний масив і експериментальний будинок вигнутої форми в Дарницьці (24 входи, 540 метрів).
Р
Тепер перейдемо на кабелі.
Ось як вони тримають, одна з тих ситів вагою понад 200 кілограмів.
...
...
...
511373
...
...
Це те, що міст схожий з боку.
raskalov-vit.livejournal.com
Джерело:
Московський міст є одним з транспортних міст по Дніпра в Києві, що грає важливу роль в транспортній інфраструктурі столиці.
Відкрито в грудні 1976 р.
Він складається з трьох частин: кабельно-розкладний міст через Дніпро довжиною 816 м, міст над річкою Десенка (довжина 732 м) і перевалка над набережною Славутича (Оболон) довжиною 55 м.
Згідно з оригінальним проектом було три смуги для руху в кожному напрямку.
Розташований в північній частині Києва, південь від залізничного Оболонь. Підключає правобережну частину міста з масивами Трощини та Веселки.
На мосту в кінці 1980-х (мт No 30, 31).
Частина Малої районної дороги.
І тоді я вставляв, рубаний, холодний і вітерний.
З цією невеликою площею потрібно зняти, на місті є два. Я хотів би відзначити, що коли вантажівка йде, ці платформи просто йдуть. Брр.
Київське пальто зброї розташоване на висоті 115 метрів, виконаних з деяких незвичайних пластмас.
Одна з опор пілону мосту, 115 метрів вільного падіння в Дніпрі.
р.
...
Острів Труханов, Черторо Бей, Десенка Бей та Троєщина на горизонті.
На горизонті Петровський залізничний міст.
Р
5 міст (!!!!)
Подолськ-Снедний міст переправила метро на Троєщину.
3123792
ЖК «Оазис», Храм Різдва і без назви будівельний майданчик, який я хотів піднятися, але все ж вирішив піднятися на міст.
Комсомолний масив і експериментальний будинок вигнутої форми в Дарницьці (24 входи, 540 метрів).
Р
Тепер перейдемо на кабелі.
Ось як вони тримають, одна з тих ситів вагою понад 200 кілограмів.
...
...
...
511373
...
...
Це те, що міст схожий з боку.
raskalov-vit.livejournal.com
Джерело: