Поїзд охорони здоров'я на своєму шляху

Перед вами - Красноярськ мобільний консультативно-діагностичний центр «Доктор Войно-Ясенецький (С. Луке)». Згідно з програмою державних гарантій надання медичної допомоги населенню області, допуску в «здоровому поїзді», оснащеному новітнім діагностичним обладнанням, є безкоштовним, як в звичайній клініці. З кожним роком поїзд Красноярськ повинен зробити не менше 12 поїздок.

10 зображень © REUTERS/Ilya Naymushin через плазмовийstik.livejournal.com

02 мар

03 мар

04 мар

Поїзд охорони здоров'я на своєму шляху р.

05 мар

729688

Фахівці Красноярського «здорового поїзда» також зможуть звернутися до «комплексних» пацієнтів з лікарями провідних медичних установ Росії та світу.

07 мар

На додаток до системи зв'язку телемедицини медичний поїзд має автономну систему електропостачання (з його допомогою Мобільний консультативно-діагностичний центр зможе отримати електрику, забезпечення роботи медичного обладнання при тривалих зупинках), новітній діагностичне обладнання, виготовлене в Італії, Японії, Росії, Німеччині, Швеції, Австрії, Ізраїлю.

Поїзд має 15 медичних офісів: рентгенологія, ультразвукова діагностика, функціональна діагностика, клініко-діагностична лабораторія, ендоскопічна, стоматологічна, гардеробна, кабінет лікаря, хірург, ендокринолог, офтальмолог, невропатолог, отоларинголог, уролог, гінеколог, гінеколог, педіатр.

Церква автомобіля.

Джерело: