45-річний мешканець Німеччини Фрея Hoffmeister встановлює новий світовий рекорд, округлення Австралії Kayak.
У 332 дня накрив 13 тис. км. Попереднє запис у 1982 році належало Новозеланду Пау Куфіну, який на чотири тижні більше, ніж попередній запис.
8 фото на Utro.ua
Гоффместер провів 245 332 днів на морі. У середині подорожі було вимушено пропустити два дні після узгодження грипу.
Щодня спортсмен прогулявся близько 60 кілометрів.
Я проживаю ніч переважно на пляжі в наметі. У зв'язку з тим, що жінка прийшла до контакту з людьми, які дозволили їй прийняти душ, а також допомогло покупкам.
До заголовку Австралії, Фрея, яка має свою власну ланцюжок кафе і пару магазинів в її Батьківщині і є об'єктом бодібілдингу, який провів серію судових тренінгів, які катаються по Ісландії та Південному острові в Новій Зеландії.
«Я люблю ряд і люблю пригоди. Ця кампанія є проблемою для природи і для себе. Крім того, я хотів би перемогти існуючий запис ..., говорить про безстрашний спортсмен.
«Я постійно мав би мати справу з високими хвилями, з струмом, тропічним теплом і скрабним сонцем, але що страшно мене більшість були акули, змії і крокодили. Це повний! Я побачила крокодили тільки з афарі і відразу спробував від них, але акули періодично спробували атакувати мій човен.
Під час подорожі Фрея Хоффместер неодноразово зустрілася з акулами, одна з яких навіть спробувала прикусити каяк і залишити один зуб в шкірі. Підігнуті отвори з інших зубів і, перекачуючи воду, продовжували шлях.
р.
Джерело: