Володимир

З Примор'я приніс і раді...

Ви маєте 4Runner (також HiluxSurf). Цей крок від Toyota є гарною альтернативою Landrover, особливо якщо ви живете в Далекому Сході і Японії до вас, ніж навіть Baikal.
Далі suppose - ви випадково або п'яний ваш 4Runner flipped ... і досить змащений тіло ... Не трагедія, буває, але це дійсно боляче.
Ваш дід (недко, знайомство, сусід - справа) 10 років пилу в гаражі старий чорний трош називається GAZ-24.02. Ну, це пилоподібний, можливо, довше - просто перед цим вийшов і змивається з часом - і тепер забивається, тому що бензин дорогий, запасні частини для ГАЗ - недолік, і в цілому - ебать ...

Ваші дії?
1,1 км Знімаємо тушковане тіло від 4Runner (кар обрамлений, і це її відмінна гідність);
2,2 км Знімаємо його вміст з корита;
3. У Ми кладемо все разом. Ось Волгораннер, використовувати його для здоров'я!
Крім того, ви отримаєте лівий кермовий круг, про передачу для якого Примор'я так сниться нашого граната-автомобілю разом з урядом; нормальний VIN (якщо ви погоджуєтесь з Gaians на реєстрацію, звичайно) і багато уваги від інших... І знову ностальгія для дідівської Волги і свого дитинства вже не переповнено.

WOMAN: Це може бути не так, я не бачив майстра; але логіка говорить, що правда тут.

В профілі. Ох, і сові люди в Росії, і здається, що цивілізація повинна зіпсувати нас вже - ні!

Джерело: