З Франції в Україну на Citroën 2cv

Текст і фото: Етєн Муслен
Безкоштовний переклад мертво-юриста за допомогою en_auto
15 фотографії

А замість запланованих 3 тижнів, мій 2CV і я зміг піти на 10 днів. Ольлі був випущений пізніше, ніж очікуваний, але ми пішли до Києва, тому що ми хотіли б. Ми вперше відвідали Дрезден, де ми залишили Ami 8 і переїхали.

У перші вихідні ми пройшли Польщу, де було важкого дощу і відчайника. Іноді шар води на дорозі перевищив 30 сантиметрів, але мій 2CV ніколи не дасть мені вниз.

З Франції в Україну на Citroën 2cv , Україна

У Польщі ми приїхали покинутий 2СВ.

В неділю, 19 липня. Дуже помітно: дороги в страшному стані.

Перша ніч у Львові була дуже спокійна. Головний інтерес до нас був старий автомобіль, але місто дуже красиво! На вулицях дуже поганий стан, мій низький 2CV був важким.

Дерев'яні церкви та радянські споруди в західній Україні красиві, автентичні та незвичайні.

Тут знаходяться красиві церкви і маленькі села.

9 поліцейських перевірить 6 днів, я повинен прийняти цю картину! Якщо ви їдете в Україну, будь ласка, зв'яжіться з нами і я поясню вам, як спілкуватися з міліцією.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ми завжди отримали традиційний суп, борщ. Не дивлячись на те, що він був смачним, після декількох днів ми знаємо, як сказати «не борщ». Тут ви бачите Ollie в гарній кав’ярні, де господиня дуже переїхала, щоб познайомитися з французькою.

Перший сніданок в Києві

10 хв

11.

Ми думали, що Київ стане менш помітним, ніж решта України. Не всі!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

П'ятниця, 24 липня Луцьк - наша остання зупинка перед поверненням до Польщі.

Ми провели 6 годин на кордоні України та Польщі. Як мінімум ми отримали через це швидше завдяки моїй 2CV. З великим Лексусом допоміг нам спілкуватися з працівниками. Після цього ми швидко перехрестили Польщу, щоб піти в Німеччину і Чехію.

3610Р. 4200Р.

15.00 р.

Джерело: