Відомий блогер і фотограф Ілля Варламов пише про свою подорож в Марокко онлайн.
У Марокко прибули невелику експедицію. Ми летемо до Касабланка, де я відразу ж здаю машину. Вибрано на Renault, по-перше, дешево і по-друге, я ніколи не пішов до Renault. У Домодєдово я купила екскурсію до Марокко «Навколо світу», тому це найрізноманітніша довідник у світі, написана якоюсь непристойною жінкою, не існує корисної інформації, крім карти. Найкращі туристичні довідники від Lonely Planet. Так, з усього світу я дізнався, що Касабланка є другим за величиною (після Каїра) місто в Африці, що це дуже красиво, що є дивовижним мечем з найбільшим фаршем у світі, що є деякі палаци тут і т.д. Після читання авторських порад я відразу ж вирішив піти в Касабланка. Але це неправильне керівництво.
9 зображень + листи
Почнемо з препаратами. Згода, вся правда про лікарські засоби, заморожування і простанови можуть бути тільки в кращому посібнику. На ринку можна придбати галявину за ціною 50p за грам, продають шматочки 3 kram, більш ніж 50г знижка, що набирає дуже доречно. Якщо ви їдете по Старому місту і зробіть таємниче обличчя, вам буде запропоновано. Я просив дуже часто, і вони дивилися, щоб сказати, "Чоловік, у вас є Растаман зачіска, як приходять вас не курити?" Ви також можете купити щось, що змащує ясна, я не знаю, що це має. Цигарки продаються на кожному кроці, переважно місцевими, можна придбати 1 штуку за 5 рублів.
По дорозі я знайшов майстер-клас, який робить те ж саме сумки Dolceibaban, які ви любите купити за тисячі доларів у московських бутиках. Ось коштує всього 150 рублів.
Після того, як блукаючи на ринку, я вирішив зробити нові друзі. Я, як правило, дуже соковита і доброзичлива людина. Чи був автоцикліст на воротах, тому не новий друг? Я попросив мене взяти на грязі, найтемнішим, брудним і найрізноманітнішим місцем в Касабланці. Для того, щоб розповісти вам правду, я був сподіватися бути в порту бардельа і фільм найдешевший порт жінок для вас, але мій новий друг приніс мені до свого будинку.
Він живе на місцевому рівні. Це був дуже похмурий, він занурився поганий, і весь блок виглядав більше, ніж житловий район в центрі міста. Ми відразу вийшли неперевершені люди дивляться і почали шукати Щоб зловити ситуацію, у мене було гарно посміхатися і потішити руки з кожним.
На місцевому барі відігралися картки, запрошували до вступу, і мені довелося відмовлятися від того, що вони збираються грати з фотокамерою. В цілому я відвертаю моркву з місцевими жилетами, виїжджаючи з брудних рук, навіть думав про те, що ніч там, але це буде окремим постом. Моя романтична зустріч з місцевою культурою закінчилася банальною, виявилося, що вони просто потрібні мої гроші. Я зробив.
Повернувшись до старого міста, я вирішив відвідати місцевий ресторан. Для того, щоб окрасити вечерю з розмовою, я сидів з приємним морокканом, ми взяли бутербродом і почали розмову. Варто відзначити, що місцевий богемний говорить тільки французьким, тому нам довелося пояснити своїми пальцями. Я дізнався, що я з Росії, збираю всі свої англійські лексики і почав активно захопити щось про «ЗЕЛЕНИЙ». Росія зелена, Єуроп зелений, Китай зелений, розмитий бах. Спочатку я думав, що він був від Greenpeace. Він виявився набагато простіше, його друг, який говорить трохи англійської мови, пояснив, що мій співрозмовник означав ісламське розширення. Європа вже зелена (барвлення Ісламу), тепер вони будуть сидіти в Росії, а також Китаї. Незабаром весь світ буде зеленим, він попросив мене розповісти про своїх блідих братів. Як це, так що я проходжу його. й
5720420
Замість десерту я вирішив піти в ігровий клуб. Місцеві діти приймали мене до найпрестижніших відеоклубів. За 50 рублів я захопився місцевими відвідувачами, втраченими. Поки діти грають дорослих дивитися фільми.
І так, за 70 рублів я купив кілограм марокканських гнів. Вони обдурили, звичайно, але я був в поспішному будинку і не заважав багато.
Вирішивши вирізати по Старому місту, я провів пару годин, що блукають серед магазинів уздовж вузьких вулиць. Я нарешті мав взяти водія таксі. Водій таксі заявив, що знає Путін і Медведєв, і що горілка краще, ніж хеш. Це його. й
р.
Джерело: