Буває, що невеликий телефон погано (8 фото)

Уявіть: невелика компанія, яка збирається десь поза містом (в метро, на зупинці, в парку, потрібно підкреслити) і захотів пити.
І не існує місця, щоб купити в даний момент, але я хочу «для зустрічі» прямо тут і зараз.
Що?
І той факт, що в найближчому майбутньому ви можете отримати мобільні телефони і вибити їх спокійно sip, наприклад, viscar ...
Що я маю?
Я люблю фірмові чашки Nokia ...

Китайський дизайнер Daizi Zheng створив концепцію мобільного телефону для фінської торгової марки Nokia, яка бере енергію з рідких рідин.

Телефон працює акумулятором, який використовує ферменти для виробництва електроенергії з вуглеводів.

Біо-батарія є екологічно чистим, генерує електроенергію з вуглеводів (на сьогоднішній день цукор) і використовує ферменти як каталізатор.

При використанні біологічного акумулятора як джерело живлення телефону достатньо, наприклад, один може програти або будь-який інший цукровий напій, в результаті після виробництва ресурсу існує тільки вода і кисень.

Біо-батарі мають зарядний потенціал трьох-чотирьох разів, що зі звичайних літієвих батарей.

Єдиний недолік, на мій погляд, невеликий розмір.
Через те, що в компанії ви не тільки відправляєте блакитів всілякі крупки, але і чудово, попередньо заповнивши горілкою (під ключ, місячний, вибрати будь-яку рідку з цукром) збити їх і зануритися, не втратити дотику з світом ...

через дезеен

Джерело: