Флеш Моб: Ліхтаючі ліхтарі

Дуже позитивна і прохолодна флеш-мобло, звітність від відтінків сірого

Ось чому я люблю LJ. Досить витерти деякі божевільні ідеї і сотні людей відразу ж відірвати, щоб зробити це. Подаруйте собі свято на Новий рік! У небі з’явилася ідея пропускати флокацію літаючих новорічних ліхтарів з горобини писав vino_y_veritas в профільному співтоваристві 9 січня
І тепер я на своєму шляху з Валентиною до іншого кінця Москви, щоб підібрати несподівано великий порядок від оптової компанії. Що можна зробити за допомогою звіту Ми впакуємо коробочки все стовбур і підемо до оглядової колодки.
до Де це любов для ліхтарів приходять з? - Я починаю з моїми питаннями. - Що таке неправильно?
- Ви відчуваєте його. Як кулька, наповнена повітрям, вона стає пружною, вона починає натягувати, і ви тримаєте її. Це не феєрверк, він встановлюється на вогонь, він пішов. Ось ви є учасником акції, ви берете участь в тому, що відбувається до останнього моменту, коли ви пустили його.
до Чи не небезпечно? Вогня може навіть вдарити балкон.
Якщо ви чекаєте на м'яч, щоб добре прогріти, то вона засихає дуже швидко, то вітер на балконі не буде дукати. Ви повинні думати про те, яка погода для запуску, звичайно.
- Як довго пальника триває?
- 15-20 хвилин.
І якщо поліція збирається зв'язати нас в світлі останніх подій.
Ліхтарі не заборонені як феєрверки, вони тільки папір.
до Є пальником.
до Папір теж, але його замочують в воску. Я отримав всі сертифікати з мене лише в разі.

23 фотографії

, Україна

Прийміть до місця, Валентина постійно координує по телефону учасників збирання.

Ліхтарний діапазон від порівняно невеликого і білого до величезного з малюнками і незвичайним формою типу серця.

Їхня вартість становить від 150 рублів до трьох тисяч. У нашому запуску не було ліхтарів дорожче 350 рублів. Купивши на сипучих, Valentina отримала хорошу знижку.

За майже ніхто не рекламував захід, прибув сотні людей. Кожен з них вражений за розміром літака, який розгортається - більшість людей тут, як мене, тримають їх вперше.

Без досвіду, один літаючий ліхтар не може бути запущений. Кожна ймовірність того, що він буде горіти на землі.

Ідея бігу їх одночасно в двох прийомах не виходить - учасники новачки. Перший безглуздий флеш-світильник знімається - хтось загартував. Ще один вже висить з дерева.

р.

Все гладко. Яйця вилітають як вони готові.

09 мар

10 хв

Габаритний зображення

11.

1954-1952

12.

13 хв

14.

15.00 р.

16 мар

17.00 р.

18 років

Р

19.00 р.

20.

р.

Хтось, накриваючи м'яч, розслаблений і припинив його прямо на вершині. Порив вітру, ліхтарики і вогнів вгору. Він не здивує сюрприз.

Ще два опіки на землі без відключення.

Завтрачені хвилини неймовірного духовного підйому та 58 ліхтарів, які запрошують учасників. Чудовий старий рік! Сірі люди в уніформах звичайно прийшли, але тільки коли всі бруди були далеко в небі.

Джерело: