Пластмаси (Toyota Crown Efijy - Victory RS 3000)

У алеї з роаром, натискаючи на довгий хвостик до землі, безпрецедентний матовий-чорний здобич. З загальної тьмяної автопотоки він виник як предісторичний лишайник з пакету сірих кроликів - він взяв принаймні три секунди, щоб вийти з повного стопору і почати реалізувати реальність.

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

У першому весні Євген Міхлик має намір презентувати цей проект у його фінальній формі, завершений відповідно до...

Р

... каюта, стовбур і найголовніше - розпис. Припустимо, що тіло набуває рубінового кольору з матовим покриттям, а деякі декоративні елементи будуть світитися з хромом. Коли суперкар готовий сліпити все навколо нього, і це повинно статися перед BMSh-2010, ми повернемося до неї і намагаємось подарувати йому всю свою славу. У той же час, ми не маємо права висвітлювати передфабрику створення одного з авто дива Іркутська.

Що таке правильне ім'я автомобіля? Історія її народження і втілення є неоднозначним, тому ім'я не так просто. На BMS-2009 у своїй початковій стадії цей проект був «розроблений» як Toyota Crown HotRod «Victory» RS 3000 – дуже довго і не всі розуміють, де слово «під ключ». Але, швидше, було додаткове слово, і навіть два – Hot-Rod і «Віцтор», які виявилися тимчасовим варіантом. Тепер, коли автомобіль придбав майже готовий вигляд, Євген вирішив на більш точну і ємну назву - це спеціальний автомобіль Toyota Crown Efijy.

I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen
Салон все ще під розвитком, але ідея вже очевидна - інтеграція розкішного седану і суперкара Гран Tourismo

Шасі, дійсно, корона, 143-серія, 3.0-літровий інлайн шести також Toyota, але дизайн кузова, хоча ви можете проектувати на образі «Віктор», але все ж не цей автомобіль надихнув Євгенію. В цілому, спочатку все здавалося неправильно - було заплановано висаджувати на коронному шасі існуюче тіло 401-го «Москвич», з усіма необхідними змінами. Але потім Євген побачив фотографії концепції Holden Efijy, і все було прийнято рішення по-різному - автомобіль був дуже сподобалося. Що таке фрукт?

Holden - відомий і великий автомобільний компанія, але в Австралії. Після Другої світової війни був заснований GM. Виготовлений, звичайно, одноамериканські моделі, тільки з правим колесом і під різними назвами. Пізніше Holden почав співпрацювати з іншими фірмами, включаючи Toyota, і виробляти її популярні моделі. В цілому, Holden приготував себе на внутрішньому ринку Австралії, не турбуючи всіх. Якщо у 2005 році він не продемонстрував світ неокласичний ефідж - концептуальний купе, який з його ретро-стильним зверненням до духовного періоду формування компанії, привертав до світу автомобілів 40-х і 50-х з їх дуже вільними, ковтання «розрізати».

Євген негайно усвідомив, що він повинен стати стилістичним прототипом його підробки, хоча сфера роботи не була на всіх, як і при адаптації тіла 401-го до коронки. І точно слідувати за поняттям, ніхто не збирався: наприклад, в облицюванні прагнув відобразити особливості іншої цікавої моделі – «Мустанг».

І це має бути не просто красивим, але й потужним, швидкісним і одночасно комфортним автомобілем, і зручним для повсякденної роботи! Останнє завдання, до речі, став вирішальним чинником в дилемі якого типу тіла віддати перевагу. Було прийнято рішення відмовитися від купе на користь седану: з чотирма дверима, окремий багажник, але пропорції повинні бути спортивним карово. В результаті виявилося, що нічого не більше, ніж ультрамодний зараз в преміальному сегменті типу седан-купе тіла. Тільки на відміну від того ж Mercedes CLS, Crown Efijy (так, виклик) відрізняється більш агресивним зовнішнім виглядом, в якому образ «м'язового» не стриманий будь-якою родиною суворістю.

Отже, це дійсно реальний користувальницький автомобіль - це індивідуальна продуктивність на основі мотивів, крім того, як прийнято в світі "розумів", з всепластичного тіла. Точно кажучи, «скелетон» є тілом коронки, «роздягається» до елементів живлення і відрізається в верхній частині, але зовнішній вигляд повністю сформований з склопластикових деталей оригінального виробництва. Вид сталі «рамка», інтегрований в пластиковий корпус. Крім того, товщина пластику досягає 8 мм - для запасу безпеки і збереження жорсткості. Замість відрізних стелажів, силові бруски зварюються під похилим, низькорослим і вузьким дахом - своєрідним каркасом безпеки і додатковим структурною жорсткістю. Помилки зварилися знизу для захисту низьких порогів.

Салон також реалізується в якості інтеграції комфорту і спорту. Задній диван з корони, а передній розкішний відро від Супра - крім конкретного шарму, такі сидіння забезпечують нижній посадка, що вимагає плоского інтер'єру. На самому серці фасаду кабіни знаходиться коронна панель, але з модифікованою «сухою» і модифікованою пластикою, де весь лівий бік займає гірлянда семи додаткових пристроїв. Дверцята зберігали електричні вікна, велика підлокітник була розміщена між сидіннями, в кінцевому етапі каюта повинна бути «розміщена» в шкірі, а більш серйозна система замінить тимчасову музику, в тому числі на 1.5-kilowatt suwoofer. Але очищення вітрового скла проводиться особливим способом, з одним верхнім склоочисником - через особливості тіла і з причин оригінальності.

капюшон фіксується замками, нахиляється вперед, і під ним, що призначений для того, щоб зробити корону Efijy далеко від ходьби limousine. Тепер ми не будемо входити в деталі, двигун вже в робочому стані, і коротко про це ми будемо говорити в словах Євгена: три літри плюс джентльменовий набір турбіни, інтеркулера, олива охолоджувача, тюнінг-процесор, регулятор тиску палива, нафтовий пасток і так далі, і очікується подальші налаштування і вишуканості.

Holden Efijy – не дивиться на десять відмінностей, там мало спільного між ними, концептуальна купе просто стала натхненням проекту (фото з сайту www.avtorinok.ru)

Коробка встановлена механічно - R154 (до того ж Supra), шестерня Torsen, кардан береться з дизеля Chaser (це більш потужна, ніж звичайна), а зчеплення буде кладати органічно - з більшою маржиною безпеки, це забезпечує досить м'яку роботу, яка просто необхідна для повсякденних поїздок. Дизайн підвіски принципово залишався рідним, хоча не без змін: пружини встановлених видів спорту РРС, амортизатори - однотипні KYB Gas-A-Just, але навіть з таким «затверденням» характеристик шасі, корпоративним комфортом коронки в цьому тілі ще присутні. А потім підвіска буде покращена з поліуретановими сполуками.

Згідно з Євгеном, 70-80% роботи було зроблено окремо, хоча зрозуміло, що допомога в таких проектах є незамінною. Але цікаво, паралельно починав ще одну роботу, і це стосується будівництва реальної гарячої штанги, використовуючи тіло з вищезгаданих «Москвич»-401. А також обіцяє бути подією в Іркутську тюнінг.
Василь Ларін

. 261649505.html

38 Регіон URA URA URA!!!

3333 р.

4444 р.

5555 р.

6666 р.

Дивитися посилання на оригінальний розмір...
www.youtube.com/watch? v=BB6xEiYxWEk відео тут тільки це не наші ТВ-компанії з яких причин ((((((((((())))))))

Джерело: