Прокопєвськ в Кузбас: коли все заморожує!

У Москві було -10°, і LiveJournal блогер Дмитро Чистопов пішов на одну з гірничодобувних міст, де температура нижче, як 35°!
На постах фотографії замороженого міста Прокопевськ в Кемерово обл. та проходи через територію вугільних шахт.

46 зображень

1) Біля одного з шахт

Прокопєвськ в Кузбас: коли все заморожує! р.

2) Це багато розваг на ніч. Якщо ви відкриєте вікно на п'ять хвилин, то не закрийте його - створюється надійний шар льоду.

(3) Одна з з затишних вулиць. Температура -42°.

(4) Кожен гострий зітхається легень, непристойний до заморозків, а вміст нісових заморозків, практично до горла. Головне, щоб дихати плавно і повільно.

(5) (4) (5) (1) (5) (1) (5) (1) (5) (1) (5) (1) (5) (1) (5) (1) (5) (1) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (4) (5) (4) (5) (4) (5) (5) (4) (5) (4) (5) (5) (4) (5) (4) (5) (4) (5) (5) (4) (5) (4) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5) (5)

(6) Багато будинків мають власні котли, які працюють на вугілля.

7) Через це все місто занурюється з матовим смогом, а свіже осені сніг стає сірим на наступний день.

(8) Населений пункт

(9) Об'єктив починає замерзнути, обжимати і проти збільшування.

10) Фрост і сонечко, чудовий день! Я просто не маю уваги людей навколо мене. Подаруйте мені hug, сорок-два.

11) Приватні та велосипедні гаражі.

12) Ви не погоджуєтесь.

13) Холодний вогонь зимового сонця.

14) Є людина в пострілі. Майже всі автомобілі (які змогли запустити) завжди з робочим двигуном. Деякі даредвілі, навіть йдуть в магазин, залишають автомобільний біг. Особливо важко в таких морозах власники автомобілів з дизельним двигуном. Вранці стартують тільки ті автомобілі, які сплять в опалювальних гаражах. У камері було важко і після п'ятнадцяти хвилин ходьби, вона була покрита заморозками і вирішила не працювати.

15) Нагрітий гараж можна визнати товстим шаром льоду на воротах.

16) В цілому автомобіль, який ми поїхали по місту, починається -40 °, але не варто ризикувати і кожну ніч вона надходить в гараж.

17) Для реаніматизації камери я вирішив пройти через систему повітряного блокування. Спочатку я прогріваю десять хвилин в в'їзді, витягнувши флешку і акумулятор.

18) Вхід тепло, тільки близько -5°. Після цього я вніс камеру в квартиру і поклав її на підвіконня, де нагрівається за годину, накрита конденсацією, а потім сушена.

19) Нічне місто.

20) Ці снігові статуї так міцно заморожені, що ви можете безпечно цегляні кавуни про них.

21) Гаряча вода надходить додому через зовнішній трубний комплекс. Незважаючи на більші втрати тепла в порівнянні з підземною системою водопостачання, цей варіант більш зручний для експлуатації.

22) Ви не повинні бути кваліфікованими спеціалістами для визначення місця розташування витоку.

23) Кріплення льоду.

24)

25) Одна з наявних вугільних шахт міста. Після того, як було шістнадцяти, але сьогодні більше половини закриті. Незважаючи на це, місто є одним з основних виробників коксового вугілля в Росії.

26) Головний вал.

27)

28) Ще одна невелика шахта.

29)

30) Якщо ви подивитеся з правого наліво: вал шахти, звідки видобувається видобуток вугілля, то він надходить на міні-концентраційну установку, а звідти йде на завантаження в автомобілі.

31)

32) Наступного дня я пішов на найбільшу шахту в місті. Він курить свою бенефіціаційну завод.

33) Вони говорять, що на місцевій річці є риба "Мінери" - однаково чорна зовні і всередині.

34) Вагонети. У практично кожен дачний район можна знайти такий візок, який використовується як басейн.

35) Приготувати їх великим електричним залізом. Слово «домонтувати» - до поверхні землі.

36)

37) Додаткові візки надягають в кисть.

38)

39) Новорічне дерево дуже суворе.

40) Морський стовбур. На лівому за баром знаходиться клітка, з якою перевозяться люди, обладнання, вугілля та скеля. У нижній частині рейок, на які приводяться тролейи. Глибина цієї шахти 400 метрів. З Я був на території нелегально і ніхто не назвав мене, я вирішив не піти (немовно люди помітять мене) і пішли бігти по всій території.

41) У появі досить працювали мертві локомотиви. Вони доставляють автомобілі на місце завантаження з вугіллям.

42)

(43) Стенд з оператором, який керує завантаженням вугілля.

44) Дуже хитрощільна система транспортерів так, щоб ворог не вгадав, де він рухається.

Прокопєвськ в Кузбас: коли все заморожує! , Україна

45) Пошкоджено.

46) Незабаром камера знову заморожує, і я ran як шпигун і got to the машина і ми пішли прогріти.

531968

Джерело: