534
Історія того, як автомобіль був виведений
Фотозвіт невідомого вогню. Автомобіль спалюв в середині дороги, вони спробували його викопувати, але що можна зробити тут: це було чітке несправність проводки (пожеж під витяжкою) всі спроби вигасити були в відтінку. Власником авто може тільки спостерігати його майно, вигорнути.
Р
Нам 1
Починався так з димом я думав, що трамвай прийшов, і є спалювання вітчизняної автоіндустрії – «Волга»
Два мусцині намагалися викласти, поза. Вони намагалися відкрити витяжку зсередини.
Всі дії відбувалися швидко і незабаром полум'я почнуть розірватися.
Трамвайки припинили безповоротно, але на вхідних тягачах, які звучать.
І тепер всі вогнегасники заливають на капюшоні і радіаторі, залишається тільки чекати.
Автомобіль спалюється і згортається привертаючи більше уваги наносників. З натовпу прибули голоси:
- Він ударів.
до Ні, він ще не зловив вогонь.
Вогонь все змащений з дивним тоновим малюнком, облизуючи капюшоном.
Мотори, що йдуть про свій бізнес, прокидають перешкоду горіння через тротарі, спокійно і просто.
Трамвай, що проходить тільки в одному напрямку, нагадує довгоочікуваний пожежний автомобіль.
Вогне вже з'їжджають колесо і готове до продовження їжі.
Тиша була вирізана далеким звучанням сиренів - це життєздатна допомога-пожежна бригада зрізається повітрям, слухом і зловила очі.
08
Ведуться по пожежі, пожежники почали паркувати, захищаючи авто від випадкового вибуху і фрагментів автомобіля.
Після стоянки пожежники виливають з автомобіля і почали працювати з гідратами.
Вогнегасник розкочував перші струмені від стовбура дранцбоду автомобіля, як висушене дерево з життєздатною вологою.
Вогнегасники дали енергію в ауру, вони були такими супер героями, допомагаючи людям.
І тепер вогонь погасився, автомобіль піддав під контрольну заливку, непрозоро відкрив витяжку з стрічкою, а двигун був заповнений.
Вогнетривкі бригади три з них:
розрахунок
Р
Розрахунок двох
р.
І навіть приніс! Сходи! для будь-якого, як кажуть,
Після дотримання всіх формальностей пожежники розсіюються. Зареєстровані правоохоронні органи, водій засмаги і пальника. І тільки сходинки стоячи на деякий час нагадували про валіантних вогнегасників, але все ще збереглися в певній мірі автомобіль "Волга".
У мене є все, товари.
Джерело:
Р
Нам 1
Починався так з димом я думав, що трамвай прийшов, і є спалювання вітчизняної автоіндустрії – «Волга»
Два мусцині намагалися викласти, поза. Вони намагалися відкрити витяжку зсередини.
Всі дії відбувалися швидко і незабаром полум'я почнуть розірватися.
Трамвайки припинили безповоротно, але на вхідних тягачах, які звучать.
І тепер всі вогнегасники заливають на капюшоні і радіаторі, залишається тільки чекати.
Автомобіль спалюється і згортається привертаючи більше уваги наносників. З натовпу прибули голоси:
- Він ударів.
до Ні, він ще не зловив вогонь.
Вогонь все змащений з дивним тоновим малюнком, облизуючи капюшоном.
Мотори, що йдуть про свій бізнес, прокидають перешкоду горіння через тротарі, спокійно і просто.
Трамвай, що проходить тільки в одному напрямку, нагадує довгоочікуваний пожежний автомобіль.
Вогне вже з'їжджають колесо і готове до продовження їжі.
Тиша була вирізана далеким звучанням сиренів - це життєздатна допомога-пожежна бригада зрізається повітрям, слухом і зловила очі.
08
Ведуться по пожежі, пожежники почали паркувати, захищаючи авто від випадкового вибуху і фрагментів автомобіля.
Після стоянки пожежники виливають з автомобіля і почали працювати з гідратами.
Вогнегасник розкочував перші струмені від стовбура дранцбоду автомобіля, як висушене дерево з життєздатною вологою.
Вогнегасники дали енергію в ауру, вони були такими супер героями, допомагаючи людям.
І тепер вогонь погасився, автомобіль піддав під контрольну заливку, непрозоро відкрив витяжку з стрічкою, а двигун був заповнений.
Вогнетривкі бригади три з них:
розрахунок
Р
Розрахунок двох
р.
І навіть приніс! Сходи! для будь-якого, як кажуть,
Після дотримання всіх формальностей пожежники розсіюються. Зареєстровані правоохоронні органи, водій засмаги і пальника. І тільки сходинки стоячи на деякий час нагадували про валіантних вогнегасників, але все ще збереглися в певній мірі автомобіль "Волга".
У мене є все, товари.
Джерело: