У вас немає смугастих штани, але у вас є сигарет.

Невелика колекція старих пакетів сигарет

10 зображень, 20-ті. Джерела: tabak.ua, petite-louve.livejournal.com

Херсон

Українська
У Москві з 26 січня по 10 лютого 1934 р. був названий Конгресом Переможців.
Під час Великого терору було відоме «Конгрес Шот», оскільки більшість його делегатів.
У Конгресі взяли участь 1966 делегати, в тому числі 1227 з рішучим голосуванням, 739 з глухим голосуванням.

30 хв

30 хв

117 р.
Уритський завод, який працював навіть у бджолиному Ленінграді, виготовляючи магорку для фронту, істотно розширив свій асортимент протягом мирного періоду. Випущено найпрестижнішим для тих часів сигарет «Анніверсар» (у їх розкішно оформлених, але порожня упаковка великогабаритних курців часто застрягнула все те ж «Беломор», яке потім безтурботно отримав).

117 р.
Виявляється такі єгипетські сигарети «Кеф». Оригінальне значення слова Kef = високий (Kaif = keif = kief) - інтоксикація препарату, блаженство, приємне виконання нічого, слово також використовується для імені індійського конопля і хеші. Сьогодні в словнику препарату кефір є кількість хешів, необхідних для одного сигарети або хребта.

117 р.

117 р.
Lux - рідкісний випадок, коли сигарети в СРСР мали латинське ім'я (також були Красін і Rot-Front)

117 р.
Міністерство охорони здоров'я втомився від попередження: куріння небезпечно для вашого здоров'я!

Джерело: