Маленька іграшка війна.

Bradley Wollman’s “Little War”, колекція відтворених історичних зображень Іракської війни, додає новий розмір – той, що викликає оригінальні зображення. Знімки були зроблені з використанням ретельно вироблених моделей і фігур. З 10 січня по 20 лютого на виставці New Entrants відбудеться виставка Silvermine Art Guild Center.

15 пік по aelito

(1) 浜у 灞 绀 Осінь Саддама. «Це свято однієї з найцікавіших подій війни. Захід був засвідчений і коли трансляцію на телебаченні, тут було багато сотень людей, які зосереджені навколо статуї. На решту ступеню з'явилася сила п'яти. Цікаво, що маніпуляція інформації була призначена для того, щоб. - Брадлі Wallman.

479367р.

Я хотів зробити колекцію робіт, спрямованих на обмеження фотографії як документального середовища. Ці обмеження були очевидними, і вони були використані в різних напрямках щодо війни. Я хотів би зв'язатися з нами в нашому житті. У той час як кожен образ може пред'явити про війну, весь збірник робіт можна розглядати як соціальний коментар, так і прокоментувати себе.

Коли я вибрав певні зображення, щоб відтворити, основні були досить очевидні для мене: Промова Буша Jr. про закінчення місії, сльози статуї Саддама, Абу Ггрейб, повісили Саддам. І я думав, що не знаю широкого спектру інформаційних споживачів, таких як розбиття бункера і вбивство Apache, і я думав, що я повинен виділити їх занадто. І є деякі зображення, такі як конвій Галібертона, які не можуть бути відтворені з документальних зображень, але можуть бути від подій і звітності. Я дізнався про цю ідею використання моделей для відтворення зображень, коли я був у арт-школі. Я любила ідею того, що я можу зробити, не просто знімати їх. У цьому напрямку я зроблю натхнення від своєї роботи, намагаючись зробити свою роботу самостійно.

Моє завдання - знайти спосіб активувати ці об'єкти, щоб допомогти уяві глядача рухатися вперед. Я буду використовувати все, що я можу. Для мене простіше купити цифри і керувати, ніж завжди почати з нуля. Але я кінець, щоб зробити деякі фігурки самостійно (як статуя Саддама), і я зроблю все оточення себе. « » » » » » » » » » » » » »

2) © Bradley Wollman // Людина на землі.

(3) © Bradley Wollman // Перетин пустелі.

(4) © Bradley Wollman // Convoy Halibertno.

5) 浜у 灞 绀 отвір в бункері. Це рекреація картини Майка Шилі. На бомбі загинув бункер кілька цивільних притулку.

浜у 涓 蹇 Іграшкові солдати. Це перша установка по всій серії.

Р

(7) © Bradley Wollman // Ракетний запуск. Цей образ було взято в картонну коробку.

(8) © Bradley Wollman // Модератор Apache. Я думаю, що це було перше місце роботи Іраку на телевізорі.

395389

(9) 浜у 灞 绀

(10) © Bradley Wollman/// Senate ЗСУ. Я хотів би відобразити бюрократичний аспект війни. Ця комісія переглянула все з розробки нової зброї для оплати ветеранів війни.

11) 浜у 灞 绀 Підвіска Саддама.

Р

12) 浜у 灞 绀

Р

13) © Bradley Wollman // Розширений допит. «Не було ніякого ступеню для цієї установки, тому я зробив його. й

14) 浜у 灞 绀 Назва цього малюнка була запозичена з композиції Яскраві очі. Картина Томаса Деманда висить на стіні. Цей образ являє собою поділ американського публіки від війни, включаючи себе. Що підводить всю війну для мене. ?

613782 р.

15) © Bradley Wollman // Місія завершено. Я зробив цю авіаносійну вежу на фоні Буша Jr. цифра. Вже давно. ?

Джерело: