Коротка історія в 12 фотографії

Фотограф і журналіст Лідія Широніна також є майстером всіх рук! Який чудовий гаре ім. Тяпи створив оповідання в 12 фотографіях

Коли я вирішив, що Тайп обов'язково кладеться на сноуборді, то Тип не показує багато ентузіазму, щоб покласти його злегка. Змащений в очах частіше і частіше, а фітинг на одязі і обладнанні викликало стійкий дисконт!
На останню арматуру перед їздою, Tyapa мав дуже дивний вираз на обличчі - Me?! Сніданки?! Не хвилюйтеся! Це холодно! Я зустрію мене!
Але я міцно вирішив, що досить з нього бути затишним сірим білим сірим і він другий день піде на гірськолижний курорт для заєць.

Таке репроах!

- Довга! Я боюся!

4408366

Невелика лаваша

Давайте спробуємо спуск.

Падіння ...

07 мар

Я взяв цю картину з великою складністю - зайчик з таким нездатним обличчям кладуть на підніжжя «гірка»!

Я думав, що Теяпа не хочу знову піднятися на гору, але він раптом кинувся з гаровою гордістю і пішов завоювати вершину знову.

123456наступний

Ви можете побачити, як змінилися очі Tyapa. Це не той, він герой!

По суті, Тяпа перейшла на курорт не тільки, але разом зі старшим братом Степаном Тяпкіним, який прийшов до Москви на відпочинок. Яким є те, що Степан, на відміну від молодшого брата, Hare є серйозний, знає більше однієї іноземної мови і навчання в Кембриджі.

12.

Джерело: