Фрост. Допомогти птахів!

У тяжких заморозках не кожен подуматиме про те, що йде в заміський будинок - крім поповнення запасів вітрин від заміських будинків. Але бізнесмен Анатолій Кравович, навпаки, приносить запаси країни. Салат, крупи, насіння - і все це тільки для годування ... сині.
Анонім не на всіх, як місто божевільний або співвідношенні старих жінок, які годують котів на вході. Успішний, поважний бізнесмен, здоровий у всіх сенсах слово чоловіка (не слабкий до занурення в отвір взимку), але з маленькими птахами.
до Чи знаєте ви, що птах, який не їсти на день дів? Дуже важко отримати їжу під снігом. Ще заморожувати! Сині втрачають до 10% власної ваги за ніч, якщо температура падає до -10 °C. Вважається, що з 10 частин без допомоги людям навесні тільки одна залишається. А люди сидять у своїх теплих квартирах і навіть не думають про кидання насіння або старих злаків на птах.

Коли він почав захотітися з птахами, Анатолія не пам'ятає: здається, що все життя було тільки цим. Навіть в школі, він спійманий піснем, покрили їх всю зиму, прокинувся, і влітку вийшов. Весь номер в мансарді був відведений до стінгерів, вовняних та інших співаків.
до Мої батьки дав мені стан: для кожного з чотирьох привезених з школи, один птах буде випущений, він каже.
Неважко сказати, Анатолій закінчив золотою медаллю?
Взимку бізнесмен відвідує свою дачу кожні два-три дні (поважно, не далеко від Мінська). І все це тільки для годування синів і інших птахів. Він витрачає два фунтів на місяць на них. Анато навіть придумав власний дизайн кормів.
- Я покрию кришку з грилем, щоб великі птахи не перетяглися, він ділиться своїм досвідом. - В іншому випадку деякі дрова прибудуть, зніміть нігті, а потім опустіть сніг і виходить, що я не даю його нікому іншим.

Тепер на садибі Анатолія «збірка» розблокування 25-30 синів. І повернув віру іншим людям. Тепер на зустрічі сусіди діляться один з одним, як багато птахів подаються. Але тирка навколо дачного села не зупиняється.
І влітку птахи збираються на ставці, які зробили на своїй ділянці бізнесмен, пити воду, плавати. За словами Анатолія, тут можна побачити навіть дуже рідкісні птахи. Захищаючи своїх підопічних, йому довелося поставити високий паркан, щоб сусідні коти не турбувалися.
Зима, бізнесмен не радий. Сильний мороз і сніг дуже небезпечні для синього.
- Я не пам'ятаю в останні 50 років, що сині (не індивідуумів, але цілі флокони) брали їжу безпосередньо з рук людини. Особлива потреба нашої допомоги. І це ще не те, що шкідники навесні будуть відчувати себе в простоті в наших садах, просто зникнуть шматочок світу – так красиво і неповторно.

Для замітки для пусконалагоджувача

Брюїз, нугець є інсективними птахами, тому несолізовані або поживні (на ринку 1 кг коштує 2000 рублів) кришка і насіння підуть на них. Вони практично не їсти хліб і злаки, але вони з радістю скребуть борони та інші зернові та омнівої птиці. Снігогір'я і збивання воліють різноманітність ягід і фруктів (можна приготувати насіння бузку з середини літа), насіння.
Птахи літати до годівниці вранці, тому їжа повинна бути заспокійливою ввечері. А поки виникають важкі заморозки або синці, це потрібно зробити щодня - через невеликий розмір тіла птах дуже швидко втрачає тепло.
Небезпека чекає птахів і від покинутих на дачних ділянках недбалих власників голодних котів, тому в жодному випадку не можна розташувати годівниці, де вони будуть доступні для предків.
Годівниці краще захищені від крадіжки великих птахів (печей, яй, сорок і т.д.) за допомогою будь-яких решіток (від старих холодильників, газових плит, будівельних металевих і пластикових мереж), прикріплених звичайними цвяхами до дерев'яної основи (прогонки, фанери, волокно, ДСП).

Зайдіть тут.

Я особисто зроблю ці корми, як на фото.

Правда це - без просочення (не краще закривати антисептичним)

Джерело: