Невідомий мандрівник і блогер Сергій Доля відвідав відомий універсальний парк студії та надав фотозвіт у щоденному щоденному режимі.
25 фотографії
Весь магазин магнітів на холодильнику!
Я чекав щось, як Діснейленд. Виявилося, що є лише дві пам'ятки: Мумій і парк Юрасика. Перед Мумією я був вимушений в камеру зберігання. Моя камера не вписала в одну шафку, і мені довелося орендувати два.
Приїхати Коридор. Половина темна. Кричить. Моансування. Сісти вниз. Відро. Походимо. Темність. Сила. Хтось невидимий невидимий є повільно перетягуванням нашого кошика. Поки вона була змащена в соку і ми пішли. Скеал. Темність. Кричить. Перевантаження. Скелетони падають з стелі. Швидкість. Наука. Стоп. У кошику стояли різко. Немає більше рейок. Стіна. А потім, раптом, кинемо назад. Повернутися вперед. Я нічого не можу побачити. Застібки швидко знімаються. Заходить звук наступного кошика та інших людей кричить. Лоти мату. Про нас Стоп. Підійдемо. Повільно, з шліфуванням, кошик почав розгортатися в місці. Відкриваємо стіну і повертаємо на старті. Неприємний. З. Свінгер. Хворий. Коридор. Половина темна. Двері. Світло. Уфф. Знову?
Наступний атракціон - парк Юрасика. Великий плаваючий кошик рухається повільно в водяних парних клубах між пластиковими динозаврами, що пропускає воду в різних напрямках. На самому кінці візок натягують в чорному тунелі і кидають під криками пасажирів:
04 мар
На додаток до пам'яток, є кілька шоу. Одна з них ґрунтується на плівці про вогнегасники «Поворотна тяга». У трьох різних кімнатах ми дали фіерські роботи:
06 мар
07 мар
Ви можете побачити кіностудію з парку. Складається з декількох закритих павільйонів. Всередині вони всі фільми і постріли:
Тут, наприклад, Юраські парки та інші великогабаритні фантастики:
Всередині, якщо немає зйомок, вони стоять порожніми:
Ми отримали в майстер-класи. Це втілення візуального сприйняття. Ви побачите цю стіну. Він повністю плоский і просто намальований на папері. Тіні створюють об'ємний ефект:
Пластиковий брусовий дріт і пластикова люка:
р.
13 хв
Тут знято "Спартаку", а в наступному корпусі "Корпії":
Пройшов автомобілі з старих фільмів:
Це те, як знімаються пригоди з літаючими машинами:
17.00 р.
18 років
Суд з Кінгконг:
Відомі ворота від "Захід до майбутнього":
727275
Я був дуже вражений складами. Тут можна знайти будь-яку деталь інтер'єру будь-якої ери і будь-якої форми:
22.
Є ще порожні пляшки всіх видів спирту, в яких заливається кольорова вода під час зйомок:
499 р.
У турі завершився переїзд Boeing. Для зйомок фільму «Вій Світу» з Томом Круїзом Універсальним купили реальну знезамісну площину, розпилювали її на кілька частин і художньо розкидані по області:
Ми розповіли про смішний випадок, коли пілот Американських Авіаліній, який летить до Лос-Анджелеса, незважаючи на те, що ці хвилювання для реальних і повідомили про аварії на літаку. Настало багато пожежників і амбулаторів. У мене було багато труднощів, але в кінцевому підсумку все вийшло:
Джерело: