Найбільша робота «продакшн»

Ахтунг! Небезпечний!!! МакДак шукає «свіжий м’ясо».

Якщо ви погано і не маєте ноутбука, не проблема! Корпоративна корпорація McDonald's допоможе вам.

3 екран через Севастополь

Я, наприклад, навряд чи відмовляється від місяця, щоб заробити на плазмовій панелі, ноутбукі та стильному одязі!

Але спочатку потрібно знати скільки десятків тисяч доларів, які я отримає.

Для нелокальної, 5.58 гривень становить близько 65 центів. Або, з 160-годинним робочим місяцем (що таке ебать пекло 160-годинного McDonald’s) становить $109 на місяць.

До розумного питання – який вид плазми, стильний одяг і ебать ноутбук я буду купити за $ 109, цей бульдський стрічков, не дискурований, відповіді:

Всі права!

Безкоштовна реєстрація готівки! Корпоративні коронки! Безкоштовне мовлення
Член бригади отримує $109 на місяць. Незламний учасник, очевидно, отримує менше, ніж 30 доларів на місяць. Я знаю, що всі співробітники McDonald's подаються безкоштовною їжею в цьому ресторані, і один раз на місяць, є також ігри, де найбільш відчайдушні вибираються науковою децимацією і відправляються на м'ясо завод для гамбургерів з пострілом в голові. Зробіть свої друзі, працюючи в McDonald's. Я також чув, що якщо ви приїжджаєте до McDonald's і офіціантка не схожа на тебе, він проповідає у вашій сковорідці, і якщо він любить це, він проповідає свою каву.

Джерело: