Музей автозаряджених імен Detotchina

Які люди не думають про залучення клієнтів. Тут, наприклад, власники автосалону придумали... Авто музей крадіжки. Він складається з одного номера, але все ще цікаво побачити його. Виставка складається з гармат, що залишалися на злочинній сцені, а також різних пристроїв, які використовуються власниками автомобілів проти джекерів і навпаки. Звіт про зріз.

Спочатку ця грудина зміни зловила свою увагу. Я відразу пам'ятав дев'ять. Немає того, що залишилося? й

11 зображень через Mertviy

Кількість «pennies» видана автоматичною ваза становить 10 разів більше монет в цьому грудях. Я знаю, де я можу отримати трохи.

Але...

Дуже радий знаками під експонатами. Біт був переданий власникам після декількох разів доведено, що найбільш відмінні засоби боротьби з джемперами. Сабер використовувався бомбардувальником 3 рази, для того ж мети (щодо мене уявляв водія таксі, захистивши його «шлакову» і ріжучи джекерів до Шаварми ...). Капітальний педаль, але знімається після того, як дашсон господаря спробував вкрасти автомобіль. цуценя не боляче. І рибальські гачки ) Один пенсійник залишив цю зв'язок на сидіння, але незабаром кинути його, як він спійманий 3 рази.

Імпресивний.

Ми пропонуємо вам універсальні інструменти для крадіжки. Пристрій триває на дно! З його допомогою ви можете зробити що-небудь, це буде фантазія. Для відключення акумулятора використовуються пневматичні гармати, а потім відключають всі електронні пристрої, включаючи систему захисту. Що таке аксе. Немає коментарів.

Двері з вкраденого Volvo. Після каравану і виводять вогонь, і навіть вдарив кілька разів. Поранений джемпер дав 6 років.

Добре для агрегату. Виявляється, що це аудіо-відеореєстратор, досить дорого один раз. Може бути зараз, але тільки як антикварний. Він допоміг власнику тим, що при виникненні тривоги крі, власник побігався з викликом і у відповідь на вимогу негайно забезпечити ключі до джекера ETIM. Кнокаут.

У ряді хвилин ваш колишній автомобіль буде сяйво з будь-яким кольором райдужного хребта.

Перший вкрадений автомобіль. Франція, 1894 р.

Ви також можете насолоджуватися авто Opel, випущений довго назад.

Мотоцикли подвійні, зірвані в плівці «Посуд автомобіля». Якщо ви вважаєте знаком, він був придбаний Президентом компанії на аукціоні за гроші на гроші.

Музей автозаряджених імен Detotchina р.

Джерело: