Лотея Осояйма (2 скандали)

Я забираю тут другий день у старих папірах і знайшов лотерейний квиток з 1941 року.
Я бажав відкинути його, але очі половили на списку виграшів і їх ціни.
Дуже дивно, що квиток до Криму/Каукас за 10-12 днів вартість всього 250 рублів, в той час як набір для тенісу - 125.

Далі я даю літери про цю лотерею, історію, щоб говорити, добре, хто ледачий читати, ви можете відразу піти і подивитися на виграші і порівняти співвідношення ціни «то» і «нині».

[нек]
У 1941 році відбувся 15-й Всесоюзний лотерею Озоавахима. 8 серпня в наступному році було розроблено проект квитків на 16 лотерею. Як і в попередньому, вони планували видати в деномінаціях 1, 3, 5, 10 рублів, кожен з власних кольорів, і 1 і 3 рублів з одним візерунком, і 5 і 10 рублів з іншим. Але план не був реалізований: держава вже організувала грошову та одягну лотерею і в Wartime, наявність другого, паралельно, очевидно, вважається недосвідченим. Так закінчив історію найбільш популярної радянської лотереї цих років.

По-перше, після початку Великої Вітчизняної війни, було розглянуто питання Державної грошової лотереї. 23 листопада 1941 р. у м. Гознак було надруковано проекти своїх квитків до 10, 30 та 50 рублів у коричневому, зеленому та синьому з захисною сітку. Папір білий, щільний, з водяним знаком «шадові квадрати». Формат 97х70 міліметри, рамка на зовнішній контур 86 х 60 міліметрів.

Заплановано встановити кількість лотереї на 500 млн рублів, щоб виготовити 100 тис. квитків, 5 тис. рублів кожен, а всередині ряду квитків No1 до No 500: 10-рубні квитки з одним числом, 30-розрядні квитки з трьома і 50-рубними квитки з п'ять. У обігу не пізніше 23 лютого 1942 року. Кількість виграшів становить 742 тис. за сумою 100 млн. рублів. Для допомоги пораненим бійцям Червоної армії та ВМС

Водночас 27 листопада 1941 р. Рада народних депутатів СРСР ухвалила постанову про проведення чергового - монетарного лотерейного. За пропозицією Народного комісаріату Фінансів, його кількість зросла до 1 млрд рублів (з урахуванням двох додаткових питань, склала 1 млрд 400 млн), квитків з номінальною вартістю 10 рублів. Першим з чотирьох військових лотерей, які сприяли більш ніж 13 мільярдів рублів на національну скарбницю перемоги над ворогом.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Джерело: