712
Тварина виступає проти велосипедистів
В Джонстоні, Пенсільванія, три активісти з питань охорони здоров’я намагалися протестувати проти носіння шкіряного одягу на велосипедах місцевої групи. Проголосом було те, що вони кинулися з вікон їх мікроавтобусів, кульки, заповнені червоною фарбою на велосипедах, які беруть участь у недільному мотоциклі, вони також називають вбивцями велосипедів. Після цього захищаючі тварини не бачили до понеділка ранку, коли вони були знайдені, загорнуті в скотчі, можуть в задній частині вечері, основний інстигатор був знайдений стрічкою до дерева.
Ось що жертва говорить:
"Дякую! Я дивився як французька жінка і прив'язував мене до дерева!
«Я спробував показати чоловіка в шкіряному одязі, і він не подбає! Я назвав його вбивцем і він просто сказав: "Ви не можете довести його." Тоді він зробив мене їздити з ним в задньому місці свого мотоцикла для решти дня і не дасть мені відійти, як він сказав, що його подруги виходять з міста і я майже жінка!
Крім того, активісти, які вегетаріанці змушені їсти гамбургерів і ковбас.
Поліція планує серію арештів, але лідери велосипедистів сказали:
«Це просто поза! У нас була вечірка, і ці люди показали, що і почали бути дуже грубими. Вони кинулися на нас, звані нам іменами і спробували руйнувати наш вечір Що ми робимо? Ми запрошуємо їх на вечірку! Як можна бути більш дружніми? Я думаю, що це показує відсутність особистісних якостей, які говорять про нас після того, як ми пішли на борту, щоб показати їм нашу гостинність.
Веб-сайт: http://www.facebook.com
р.
Джерело:
Ось що жертва говорить:
"Дякую! Я дивився як французька жінка і прив'язував мене до дерева!
«Я спробував показати чоловіка в шкіряному одязі, і він не подбає! Я назвав його вбивцем і він просто сказав: "Ви не можете довести його." Тоді він зробив мене їздити з ним в задньому місці свого мотоцикла для решти дня і не дасть мені відійти, як він сказав, що його подруги виходять з міста і я майже жінка!
Крім того, активісти, які вегетаріанці змушені їсти гамбургерів і ковбас.
Поліція планує серію арештів, але лідери велосипедистів сказали:
«Це просто поза! У нас була вечірка, і ці люди показали, що і почали бути дуже грубими. Вони кинулися на нас, звані нам іменами і спробували руйнувати наш вечір Що ми робимо? Ми запрошуємо їх на вечірку! Як можна бути більш дружніми? Я думаю, що це показує відсутність особистісних якостей, які говорять про нас після того, як ми пішли на борту, щоб показати їм нашу гостинність.
Веб-сайт: http://www.facebook.com
р.
Джерело: