Всім моїм кокаїном!

Не маю серця, я думаю. й

Учасниця так званої "Холлівуд Робберс" банди, яка вчинила крадіжки в мансардинах Голлівудських зірок в Лос-Анджелесі, розповіла чому їх перша ціль була знаменитою соціалістичною парашутом.

Згідно з заарештованим Ніком Пуго, вони відвідали будинок Хілтону, оскільки, на їх думку, вона є «поганою особою на землі». Окупе на суді сказав, що ключ до особняку вони знайшли під матом на двері, а вкрадені гроші і ювелірні вироби не повинні бути знайдені в прихованні: вони розкидані навколо квартири.

«Я не соромлюся?» попросила Пуго, який планував стати актором, пояснивши його вибір.

На користь своєї версії є те, що Сам Хілтон захопив вкрадену власність і пішов до міліції лише через два місяці після крадіжки. У цей час Голлівудські хробери відвідали будинок знову.

Згідно з Пурго, крім цін, вони знайшли п'ять грамів кокаїну в будинку Хілтон, які також зрізані там.

Ганга «Голлівудських хроберів» складається з п'яти підлітків і зумів їхати з дому таких зірок, як Париж Хілтон, Орландо Блум і інші. Затримали у листопаді минулого року після «візиту» до будинку Ліндасай Лохан, коли поліція мала доступ до відео з камери спостереження, нагадувала Контактмузика.

Згідно з поліцейськими, ганг вдалося вкрасти гроші і цінні папери на суму $ 4 млн.

Члени ромашки 6 років в тюрмі. Останнім членом гендеру, який поліцейський вважає лідера, 18-річний Рахель Лі, прийшов до міліції після того, як вона була оголошена на федеральному списку.

через gzt.ru

Джерело: