планктонаути

Моє бос, нехай його векселями падають коротко, коханець на відкритому повітрі та рідкісна життєрадісна. Він розділив найкращі роки свого життя навпіл між бараками і секретним бункером, який залишив спеціальний неприпустимий відбиток на його вже складний характер.
Одного разу, напередодні Нового року, він зібрав нас разом для конференції, а, заливаючи контемптуозний погляд, він сказав:
до Так, Амебас, вони все більше? З нового року ви будете ходити на фітнес. Всі
Я даю вам щорічні корпоративні квитки. Ви платите 50% себе, 50% компанії.
І хто не ходив, з'явився часовий голос.
до І хто ж ебать не йде. Військова підготовка. Поли, намети. Ви будете працювати з котушками і виконувати завдання-40 в холоді, сигнальних копках. Ви отримали навігатор? Ну, потім ви будете очищати від вениди. Я не бачив ніяких результатів на карті Google. У військовій комісарі і я походжу разом, щоб не було ніяких проблем.
І є криза на дворі, і відсутність командного духу і відторгнення корпоративних цінностей – це прямий шлях до трудового обміну. Так приходь на, мій бій ламає. Країна ревнощить вас.
Витягуючи наш шлунок, ми розсіюємо навколо офісів і продовжуємо засуджування купе-боббббари в Іську. Я повинен сказати, що з власником спортивного клубу, головний йде полювання. Крім того, він грає більярд, стрибає коні, летить на парапланах і плаває з підводним плаванням, що гарантує нам в майбутньому багато вишуканих розваг майже половина ціни. Крім того, подарунковий кінь, як вони кажуть, не дивляться під хвіст.
Наступного дня голова підвів нам один раз, підказав роздруку старої асекії входу в його обличчя, а в залежності від тяжкості його гріхів, призначеного перфорацією. Я отримав ваговий ліфтинг. Враховуючи, що в останні 15 років я зробив тільки два вправи - натискаючи грудей, поки лежачи і піднімаючи шийку стоячи вгору, це було засмаги до смертного вироку.
Відповідність покарання – покарання сам. Новорічні свята були сумними. Що б я міг, я підготував тіло флаббі для майбутніх випробувань: поставивши подарункову олову мушу, я домотивно закачував праву і ліву купу по черзі з темним пивом з сушеною шийкою.
Неперевершена година Він прийшов на холодну суботу ввечері. Я був прийнятий до навчання з сльозами. Дружина, три рази переповнена знаком хреста, загубила її рукав і застрягла образ Миколая-плесера в кишені куртки. Дочка захопила її ногу і протерла її snot на її штани. Собачка розминала обличчя і носила в своє взуття. Навіть таргани на кухні припинили бенкет і тільки скеляли їх вуса. Набрякають ніс. "Ви не можете чекати, прикуси!" - Я прокинувся в моментальну слабкість і розкинувся сумку боєприпасів на плечі, не дивлячись на те, що в напрямку спортивного клубу.

Через годину, висіваючи один одному, як ситні телетубії, в тих же доріжках, лякалися, ми потрапили в тренажерний зал. Дзеркальні стінки безперешкодно відреагують різні проекції нашої фізкультури.
до Так, ви зробили - матеріалізували з його відбиття на митці тренера, як гігантська черепаха з бейджом, приклеївши крихітну голову з оболонки м'язових м'язів - я дам вам безкоштовний інтродукційний брифінг.
Відповідно до пояснень інструктора, нездатні безглузді конструкції, які заповнюють простір залу, називаються тренажерами. Підкреслено всі свої нереалізовані чоловічі фантазії в них. Для будь-якого руху ваших, ці неглибокі екзоскелеони відповідають стійкістю, використовуючи всілякі петлі, блоки і ваги. Вони не відчувають себе шкода для вас і не приймають хабарів. Ви не можете вести переговори з ними. Досить подивитися на обличчя спортсменів, спотворені жахливою напругою, які ризикують конкурувати з цими монстрами, так як ви хочете вийти з залу без пошуку назад. Які люди не сплачують гроші за ці дні. Але з точки зору черепахи не дивно.
Тим не менш, це не просто самозахистні машини, які зловили нашу увагу. Достаток різноманітної жіночої м'якоті, в її щільному костюмі, що приймають різноманітні пишні пози, здатний перемогти недосвідчену офісну черв'якість.
Хто говорить про те, що немає багато сиськи? Ви побачили деператно-молотний двигун 8-циліндрового двигуна в парах з усіма 16 клапанами, як вісім молодих тренованих жіночих тіл, жовчно-асинхронно на біговій доріжці? Так само поліровані поршні чітко підійдуть вгору і вниз еластичні бутони. І дзеркала навколо дзеркала! Але поруч, навколо величезного і смугастого, як Юпітер глобус, гумовий кульок робить вигинання тертя іншого селестового тіла, безперечно протрудування його величезний силіконовий фюзіс. Що, після цього розриву м'язів очей і відключень об'єктива, здається, ви діагностику зовнішності?
Так само, як і японські туристи в червоному квадраті, ми побували навколо залу, і запитали одне просте питання: ВСІ ЦЕ Є ОДЯГА? Покажіть лікліни, які вводять їх емульсію в ці ідеальні машини тертя! Чи перекачуються білки з індиментарними пучками в місцях, де нормальні люди мають яйця? Незламне м'ясо, яке виглядає контемптуозно на нас, вичерпаних перкусійників капітальної праці.
«Що бочки життєрадісного кальмара я думав і безболісно підійшов до черепахи.
Через два години, спортивний клуб знежирився гарно тушкованим тілом з незліченними пресами і кравками. Після того, як інші члени групи підготовки Planktonaut з'явилися з однаковими гарячими котами.
Ну? Хтось запитав, пропонуючи позначити початок нового життя.
Під горілкою шліфують пивом, настій пропускають до слави. Я провів всю наступну неділю з басейном, промиваючи алькоселерку і активував вугілля з огірковою брунькою. Фак.
Однак я дізнався про початок реального ебатька в понеділок вранці, о 6 годину, прокинувшись від непереносимого бажання пити. Пробудження спійманий мене в жіночому положенні: ноги натискають на мій шлунок, руки зігнуті на ліктях, кліщі стоячи. Я спробував випрямити і не міг. Припустимо з катування дня до вчора м'язи скручуються, лікуючи мене з безпрецедентною загогуліною. Розсуваючись з ліжка якось, я зігнута до трьох занурень, готових до туалету і зіткнувся з нерозчинною проблемою: як приклеїти під час піку, і тіло згинається практично під прямим кутом вниз? У той же час руки зменшуються, як курячі крильця, не можна дістатися до пеніса, нічого не можна пересуватися - біль в м'язах гельлі. Прості закони балістики свідчать про те, що струменя покаже безпосередньо в лобі. Багато ссать, багато ебать piss. Час прийняття рішення вимірюється в секундах, оскільки совість лопається частіше, ніж сечовий міхур.
У мене є високий IQ і я вирішив цю проблему. Як? Я не страждаю за це. По-перше, спробуйте гоління, миття, розчісування, очищення зубів, якщо руки не можуть досягати вашого обличчя. Спробуйте одягатися, одягаючи шкарпетки і заправляючи взуття — якщо ноги не згинаються і руки не розтягуються, просто хрящі — якщо ваш шлунок став раком. А потім отримайте в машині і отримайте роботу без загиблих. Якщо ви керуєте послугами пропуску пропонованих тестів, паркуйте автомобіль в корпоративному паркінгу і подивіться навколо.
Чи ви коли-небудь бачили хороші старі фільми про зомбі і телемурсерів, ви бачили, як незрівняні ряди, рухаючись нав'язливо і розумно, відроджений мертвий рух у пошуках свіжого мозку? У понеділок працює компанія. Вони пішли розбирати мозок своїх клієнтів, разом зі своїми грошима.
На в'їзді парад паралімпійців післявикористання отримав особисто шеф-кухарем, в новому костюмі, запашний кологень для реальних чоловіків, переглядаючи глибоке задоволення роботи рук. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
У робочий день наш офіс нагадує 80-ті дискотека в стилі церебральної перерви танці в олігофренічному будинку. Зустріч була запланована на шість п.м.
- Гентльмен! - Головний сказав у щасливому голосі, виливаючи погляд на всіх вижилих.
Зеал, з якою ви будуєте вашу спортивну форму, дає мені безпрецедентний оптимізм. Заохочувати ваш бойовий дух і подальшого підвищити команду дух... Ми команда, прямо? В цілому, на наступні довгі вихідні, це буде 23 лютого, ми, вся команда, збирається парашут! Як звичайний. Я їду в ці вихідні та зроблені домовленості. Подорожі та харчування за рахунок компанії, стрибайте з інструктором та відеозйомками, ви платите собі. Не приймаються заперечення.
За ним, де портрет президента повинен бути повіслений, а плакат прикрашений на стіні: баночка з написом «Вазелін», вписаний в перехресному червоному колі, як знак дороги. На дно плаката, в шрифті «Час Новий Роман» було улюблене слово нашої бос: «Реал чоловіків, які закінчують».

й

Джерело: