Музей Валенок

18 Фото Кредит Сантана
Історія довідника цікава, всі експонати можна доторкнутися. Ми поступово стаємо більш свідомим процесом.
Валенькі Путін... Я. В той час як я зрозуміла, що саме ця робота автора з отвором на гомілці називається «путін»...

Ось подряпина машина, яка використовує вовну овець, щоб підготуватися до процесу виготовлення чобіт.

Я був вражений, що з такого ТРЦ Gulliver виходить невелике дитяче взуття, заготовка для дорослого завантаження в цілому гігант.

І це етапи тривалої поїздки.

р.

Коротко, десь подобається це... Хоча якщо ви йдете в деталі, черевики не так просто, як вони попередньо заважають (згадайте вираз “простіше як завантаження?”) Як кажуть, є нюанси...

06 мар

3610Р. 4200Р.

07 мар

08 мар

09 мар

10 хв

На стендах музею - історія підприємства, створена майже 1,5 століття тому. Тут емблема торгового дому «Комарова».

20-го століття – час загибель Валального бізнесу. Валенькі допомогли нам на фронтах Великої Вітчизняної війни, а на Сибірських будівельних майданчиках. У радянських часах партійні органи, командний колектив Червоної армії та крісельці багатих колгоспів були надані спеціальні чоботи - так звані лопки з білого повсті, обшиті під шкірою і на шкіряній підошві.

Це просто рейс! Навіть такий - з порожнистим каблуком - виготовлялися черевики для модниць. Ви можете носити їх на п'ятих взуттях!

У музеї та черевики відомих людей. Наприклад, Маршал Жуков ... Тепер уявіть погляд на обличчя, яке я зроблю навколо цього експонату.

І ось робота, яка перемогла в конкурсі «Я сам valenok»

Нарешті знайдено розмальовані черевики.

17.00 р.

18 років

Р

Джерело: