Мілан Мілан Флорида

Він вирішив піти в Мілан.

На поїзді в Женева і прибули в Мілан через 4 години замість 3 годин, через несправність італійської команди «автобусів».
Ми в Мілані Оператори не вийшли, тому що я витратив весь час сну, але станція величезна. Я не бачив цього.
Я отримав в таксі і був дуже дивний, коли я дізнався, що насправді драйвери приводять так само, як і наші.
За 5 хвилин їзди на машині водія 2 рази "поганий", один раз через суцільний перевантажений трамвай і вилікував, як це було в "Diamond Hand" 4 рази.
Щойно, як і раніше, люди (3 жінки) розбилися в магазин.
Я пішов з правою, щоб блукнути в центрі в напрямку, де побачили очі.

У мене була рука на праву і зняла камеру, 33 фото.

р.

Це те, що руки фотографуються.

До центра, і є просто Dysel і їх нова рекламна кампанія.

Це те, що вони побачили в часі.
Тарифи всіх разів діють на однакові права та тарифи

Туристи не боїться нічого і навіть старих жінок зі скотчем
р.

Люди трахнув і не боїться довго, і тепер леви нічого не роблять з ними.
р.

Великий равлики навколо пам'ятника Леонардо Давінчі

Такі прокати на кожному кутку, мабуть, дуже зручно, адже як місто не невелике, а автомобіль не особливо паркується.

Duomo di Milano є величезним і незважаючи на те, що я не знавець архітектури, але це щось божевільне, Муссаліні (Я може бути помилковим), який, безумовно, любить показати.

На протязі тривалого часу я не міг знайти цікавий кут, і як тільки я знайшов поліцейського, і попросив мене, щоб вийти з пам'ятника.

Фрагмент з величезних дверцят собору, який все зроблено в подібному стилі, розповідаючи різні оповідання, в тому числі біблійні оповідання.

Тут на тумбі цього пам'ятника довелося піднятися.

Всередині собору служба не особливо там, але було щось побачити.

Без загиблості я сходився на дах, 8 євро в ліфті, Зеро євро на нозі.

Р

Як завжди втомлюються загальні типи, але прибули «подрібнювачі». Я вирішив грати з кутами і горизонтом. І майже отримав мозковий злив, бо він не збирався, де зверху вниз.

На даху ремонтуються, готуються до сезону і приплив туристів

Фрагмент балкона

Все над старою архітектурою, і це вид на балкон собору .

р.

Пара фото з інших частин Мілана
Передача нижче, якщо ви уважно дивитеся, ви можете побачити сходи [/b] і принаймні приблизно оцінити масштаб.

в більшій роздільній здатності [b] тут
www.flickr.com/photos/igievil/4341445657/розміри/l/

У тому ж проході я все одно мав піти в магазин, але там я знайшов смішний кут.

Місцева солодкість, не кажучи вже про те, що вони називають, але відповідно до нашого літопису, ви не можете зніматися і знову я був відхилений.
Габаритний зображення

Я прийшов до замку, всередині пустої стіни ярини, особливо цікавим для фотографії, але в одному з багатьох квадратів це японська.
р.

Ну, зразок квадрата
Р

Хтось повинен забути ключі.

А потім я пішов до Galleria Pack Мілано.
Виставка була певною Яйою Кусмою, яка не приховує, що вона психічно тал.

Це досить.

Якщо вам подобається, є ще кілька таких поїздок в інших містах і в Старому місті.

Джерело: