Як Blue Rocks і недолік Photoshop пов'язані

Після того, як в 1984 році бельгійський художник Жан Верей (Jean Verame) прийшов до Марокканської дичинності і, з найбільшим дозволом короля Хасан II, вирішив принести красу тут. На щастя, у нього було 18 тонн синього, пурпурного, білого і рожевого фарби. Ви зазвичай перевозите 18 тонн фарби тільки в разі? Митець провів 3 місяці у степу з командою Марокканських пожежників. Результатом своєї роботи стала сама незвичайна робота мистецтва на планеті!

23 фото незвичайного звіту Ілля Варламов

Кращий спосіб отримати тут з Агадір. Подорож займає близько 2 годин. У місті Тафраута потрібно повернути прямо і після 500 метрів ви побачите троєний червоний цегляний шлях. Самі камені 3 кілометри від дороги. Ці 3 кілометри ви повинні подолати Не повторюйте свою помилку, краще не піти тут на машині. Пустеля ріжеться каналами парних потоків і ви можете подолати їх тільки на СУВ.

р.

І без синього скелі тут дуже красиво.

Так, коли не було фотошопу, люди перенесли тон фарби. Тепер важко вірити, що це реальні фотографії, а не комп'ютерна розмальовка. Картина, взята в 1984 році.

р.

За 25 років фарба випала на сонці, фарба зношена, але я думаю, що вона має тільки краще.

Уся долина покрита кольоровими каміннями, вона виглядає дуже красиво.

Деякі скелі повністю сходження.

На жаль, місцеві митці вирішили прикрасити створення Бельгійки і активно зіпсували камені графіті. Ви не можете побачити його на фото, оскільки я торкнувся все.

08 мар

09 мар

10 хв

11.

р.

Гауді.

р.

13 хв

14.

р.

15.00 р.

16 мар

Найкраще перемістити з одного скеля в інший автомобіль, в степу це дуже гаряча, відстань між камінням - сотні метрів.

18 років

19.00 р.

20.

45317034

21.

22.

Габаритний зображення

23.

Джерело: