Долина Монументова та Долина Божої

«Долина пам'ятників зробила найбільше враження на мене на поїздці до Сполучених Штатів», – пише Сергій Доля. Ми використовуємо для конусних гір, а тут величезні блоки каменю з вертикальними стінами вирубувалися з землі. Як якщо гігант подав кілька нігтів в землю і відкусити його капелюхи.

Ми приїхали в долину пізно вночі. Я знайшов готель під назвою The View. Ми не знали, що це було, і ми не побачили його, бо він був темним. Ні лампочки для мил. Перевірити в. Діннер. Прохолодний на балконі. Це темний. «Чим нехай ми побачимо, що таке вид. й

Горіхи. До них приєдналися камери. клацання. Ми не пропустили:

21 фото з обох долин

02 мар

Наступного ранку прокидаємо в темряві, щоб фільмувати світанку:

Я був готовий.

Назад у готелі. Сніданок. Ми залишили готель і пішли до долини.

06 мар

07 мар

08 мар

Долина Монументова та Долина Божої (доб. 2)

09 мар

10 хв

Долина Монументова та Долина Божої р.

11.

Долина Монументова та Долина Божої Габаритний зображення

12.

З монументальної долини ми переїхали до долини Богів. На шляху вони припинили камінь під назвою Мексиканська шапка.

Долина Богів - це долина пам'яток, але ми дуже нещасливі з погодою. Потворна сіра гумка руйнувала все враження:

15.00 р.

Практично на шляху з парку, родом биків заблоковано дорогу. У нас з’являлися, але вони не реагують, вони просто дивляться на нас. Всі губи слинували. Вони не виглядали на всіх.

Я боїться биків, корів і коней. Я був страшний, так як я був дитиною. Маратка не боїться корів, але відмовилася говорити биків. Я дивлюся, якщо вони могли стрибати на машині? Я не хочу подряпинити її.

Після стоячи протягом 15 хвилин, ми перевернулися до входу. Ми провели 2 години в долині. Ми не бачили автомобілів у всіх випадках. Але сонце вийшов на шляху назад.

Долина Монументова та Долина Божої Габаритний зображення

17.00 р.

У цій долині була дуже цікава снігова структура. Я ніколи не бачив. Якби хтось посипав льодом-холодильники зверху:

19.00 р.

20.

21.

Джерело: