Тур Флоренція

Я хотів показати вам фотографії одного з найкрасивіших міст Італії.

Флоренція (італійська: Firenze) місто в італійському регіоні Тускани, на річці Арно.
22 фотографії) з коментарями

P.S. Якщо вам подобається, є фотографії з Мілана, Венеції та Риму.

Фото 1:
Стародавня вежа
З огляду на те, що тут мешкали місцеві жителі, приходили за допомогою сходів, кухні (у разі пожежі) були зроблені на першому поверсі, депресії в стінах були необхідні для використання платформ «відвідати сусідів».

, Україна

Фото 2:
У дворі багатого громадянина пізнішого періоду

Фото 3:
Санта Марія Новаелла (13 ст.)

Фото 4 (опис церкви на відстані):
Базиліка Санта Крус (також 13-го століття – початок будівництва, освятилася 2 ст. пізніше) знаходиться в самому серці Флоренції. У ній зібрані могили великих чоловіків Італії.

P.S. щось схоже на Санта Марія Новаелла спочатку плутався.

Фото 5:

І тепер на мій погляд грандіозний собор Флоренції - Санта Марія дель Фіор (до нього, ми ще не бачимо масштабу структури).

Фото 6:

Собор Санта Марія дель Фіор, ака Дуомо, є кафедральним собором в Флоренції. Собор був побудований близько шести століть під керівництвом принаймні шести архітекторів. Це купол Брунелесчі.

Фото 7:

Собор Санта Марія дель Фіор (фрагмент)

Фото 8:

Собор Санта Марія дель Фіор

р.

Фото 9:

Фото 10:

Розміри собору:
153 м довга
ширина - 90 метрів

Фото 11:

240526

Фото 12:

Собор Санта Марія дель Фіор (фрагмент)

Зверніть увагу на ім'я - Демидов)

Для довідки: Павло Павлович Демидов Князь Сан Донат (1839-1885) продовжив по батькові традиції своєї сім'ї, один з його благословення, порушених на фасаді собору Флоренції. Шукаю в Санта Марія дель Фіор, важко уявити, що не так давно його фасад був виконаний з загартованого, сирого каменю: в середні віки громадяни не мають достатньо коштів для завершення собору. У середині XIX століття батько міста назвали всі заможні Флорентини, щоб пожертвувати нові, мармурові фасади. Більшість всіх, хто виділяв Демидов, для якого він побачив своє сімейне пальто зброї на найбільш почесному місці - праворуч від основного входу. Принцили пальто рук разом з титулом Італійського Демидова отримав від рук місцевих правителів - Великих князів Тускани. Пальто зброї поєднує в собі Урал-Хіло і геральдика Флоренції.

Фото 13:

Собор Санта Марія дель Фіор (на ніч)

Фото 14:

Хрещення, присвячене Джону Хрестителя. Є частиною собору Санта Марія дель Фіор

Фото 15:

Фрагмент східних воріт хрещення.

Ворота діляться на 10 золочених панелей з базами-реліфами і представляють біблійні оповідання.

Фото 16:

Санта-Крус-де-Мар

Фото 17:

Палаццо Веккіо (центр з вежею). В даний час є міським залом.

Перед входом на площу є статуї, в тому числі знаменитого Давида (Мичланжело), копія якого у нас є Пушкінський музей. По дорозі Пушкінський виглядає набагато більш вражаючим (відкрите місце тут, здається, не так величезний). У Італії правду на вулиці є також копія, і оригінальна в галереї Академії образотворчого мистецтва.

Фото 18:

Santa Trinita Bridge (Фотографія з Понте Веккіо Bridge)

3610Р. 4200Р.

Фото 19:

Просто вид міста (фото з деяких міст, тепер я не можу пам'ятати точно з якого)

Фото 20:

Вид з вище (від дзвіниці Собору Санта Марія дель Фіор)

П.С. Дом і дзвіниця вежа можна піднятися... на нозі... займає деякий час і зусилля, але варто це)

Фото 21:

р.

Фото 22 (останній):

Балкони)

P.S. Є багато фотографій, тому я вирішив вибрати найцікавіші.

р.

Джерело: