Ропаймінг. Або що це і що його їсти.

Ropejumping - це напрямок екстремальної активності, що складається з стрибків і подальшого вільного падіння (світло вниз) з високого об'єкта. У той же час використовується амортизація системи сходження мотузок і обладнання для зупинки падіння. У польоті можна виконувати акробатичні прийоми і елементи. Дуже безпечний (зварений до Banji Jumping) з належною організацією. Він був придуманий американським кулером Даном Османом у 1989 році.
Вікіпедія

Так нехай.

Будь-які високі об'єкти підходять для стрибків. Головний стан - вертикальна стіна, що забезпечує безпечний шлях польоту.

Для цього підходять шестерні скелі, містки, високі будинки.
Команда, з якою я пощастив успішно стрибати вже 5 разів, змушує стрибати з декількох об'єктів.
Це мости, незакінчені будівлі, телевізійні та радіостанції тощо.

Я бачив питання багато.

Арен не ви чорти на стіні?

Я кажу ні. Так як стрибок виготовлений не просто з мотузкою, прив'язаним до точки, але за допомогою системи сходження обладнання. Плюс, якщо це робиться професіоналами, то розрахувати всі деталі і нюанси заздалегідь.

р.

Залежно від типу об'єкта, зміни системи обладнання.
Якщо це високоповерхова будівля, то, швидше за все, система буде прикріплена до одного кінця до даху, другий з точки на землі (наприклад, діагональ від даху до землі), і вже мотузки прикріплюються до цієї системи, з якою джередвілі стрибають.

р.

Існує інший візерунок на мосту. По суті, між двома опорами мосту висить основну основу, до неї система від якої людина стрибає.

Все це дозволяє безпечно стрибати, не турбуючись про купання в щось в польоті.

Залежно від складності системи і об'єкта можна зробити різні стрибки. Іноді навіть з деякими складними акробатичними засобами.

Або щось схоже.

І знову. Це приватна справа. Це зазвичай починається після того, як людина стрибала досить разів, щоб поспішати взяти такі дослідження в рейсі.
Хтось стрибає просто... стрибати.

До речі, цей міст є активною залізницею. Таким чином, роумпери часто зупиняються на роботі і чекають поїзда, щоб знецілити, щоб залишити.

Інженери реагують особливо

Після чого починається Божевілля.

Є об'єкт, який став слухняним, для всіх сортів "не сидячи вдома".
П'ять.
Ось і всі тут, від маршрутизаторів до бейсболів і ударників. Ми добре проводимо.

Це не лікарня в передмісті.

Для тих, хто бажає, є два стрибки. Або так звані виходи.
Однозначним є внутрішній кут будинку. Другий ... за косу.
Getting the fuck з.

680664

i.e. на складі бетонної балки, яка виходить на метр і половину від будівлі.
Запуск, крок і літати.

Вибрати 42 _

Ікар

В той час як хтось стрибає, кожен інший блукає навколо підлоги будівлі...... В цілому це свого роду партії. Замість препаратів і спирту, адреналіну. У будь-якому стані інтоксикації організатор заходу відмовиться стрибати.

Ще один об’єкт – незакінчений завод.
30 м.кв. Безкоштовна осінь - 17-18 метрів.

Ось як вони стрибають звідти.

до

Не одне життя залежить від цієї системи. Довіряємо її.

Переглянути з вище

Останні моменти перед польотом

Ось автор цього повідомлення в стрибку. Спробуйте зробити кліп

Я думаю, що він працював.

Р

До речі, що був третій стрибок. Ви можете побачити адреналін на обличчі.

930 р.

Тоді ви можете розслабитися.

Іноді ви отримаєте дуже "смішний" фотографії. Як це Не боятися, все добре з ним.

Знову стрибайте.

Згадувачі згадували раніше. Я отримав вигляд. Вони сказали "Життя ебатьерів" і зліва.

Зима для стрибків також не є перешкодою.

19

Але така підшлункова очистка отримує обличчя, після того, як ви наносите на безпеку пов'язку і запрошують до бар'єру.

р.

В той час як я був літати, я був кричуща PEDARASES! Я не знаю.

р.

Це був хороший стрибок. Для того, щоб вона не була такою сумкою.

З іншого боку, теж.

Що хороша посадка.

Головний сюжет, здається, прийде до кінця. Я поставлю решту фото.

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

um ... менше 53... хто виправити це?